.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Много си падам по едно момиче

Здравейте,трябва ми съвет:

Много харесвам едно момиче от моето училище.Тя е на 15,а аз на 14 и е малко по-така известна от мене.Та много я харесвам - всичко в нея,външния вид,характера,абе просто е перфектна.Проблема ми е,че не знам как да й го кажа.Малко се срамувам.Съвети?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Общувате ли си по някакъв начин? Приятели ли сте или сте само на "здравей"-"здрасти"?

Фен Аватара на xXcvetityXx
    Град
    bon temps
    Ако не сте си говорили не може да идеш и да кажеш " харесвам те " .. Трябва да се сближите, да станете приятели , да си говорите повече, да излизате и тогава просто и го кажи ..

Цитирай Първоначално написано от xXcvetityXx Виж мнението
    Ако не сте си говорили не може да идеш и да кажеш " харесвам те " .. Трябва да се сближите, да станете приятели , да си говорите повече, да излизате и тогава просто и го кажи ..
    Има опасност обаче да попадне в така наречената friendzone. Границата е много тънка и не съм сигурна, че ще я уцели.
    Намери й скайп, ФБ, запознайте се, поздравявай я като я видиш и така Някой път излезте в обща компания, после само двамата. Тва е.

Значи общуваме си да - особено от скоро-много.Имам и скайпа,фб,само телефона не знам как да й поискам.Винаги като я видя я поздравявам,ама гледам да се усмихвам по-така,ако ме разбирате

@PimKie ще пробвам по твоя начин

Иначе от 15ти ще сме в едно училище,сигурно ще излизаме повече,тъй като и двамата сме от малък град,но учим в голям,та смятам тогава да предприема по-големи действия.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Щом си общувате, я покани на срещичка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си