- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки след секс
Здравейте.Аз съм на 14 години и преди няколко дни правих секс за първи път. Момчето с което го направих е с четири години по голям от мен и сме заедно от 7 месеца. За тези седем месеца той с много негови действия ми показа , че ме обича и за това му пуснах. Проблемът е там , че днес пак правихме секс. След този секс започнах да усещам болки в левият яйчник. Няколко часа по късно започна да ме боли десният яйчник по същият начин. Приятелят ми не свърши в мен , но все пак се притеснявам. Има ли някаква възможност да съм бременна? Помощ
За няколко дни няма как да разбереш дали си бременна.Но да, без предпазни средства напълно е възможно да забременееш. Болките в яйчниците, може да са от много неща, кога започнаха да те болят? Веднага след половия акт ли? По време на него боляха ли те?
Веднага след акта ме заболя единият яйчник.
И на мен по някои път така ми става ама за 1 2 минути :X
Наистина ме е много страх да не е станало нещо. Приятелят ми ме успокоява и казва , че ако до няколко дни не ми минат тези болки ще търси помощ.Било то лекарства , доктори , но силно се надявам да не се стига до там и създадох тази тема за да се уверя на 100%
Ами най-добре отиди да гинеколог с а и не можеш да разжереш веднага дали си бременна. А вие с предпазни мерки ли правихте секс или?
Не.Без предпазни средства го правихме , но дори не го правихме както си се прави. Влизаше само главичкта и през 5 минути той сам го вадеше.Накрая дори не свърши. Самият акт го правихме след обяд а преди обяд просто маструбирахме доста дълго и той свърши 4 пътu на което аз много се учудих .. а след обяд когато направихме самият акт не свърши нито 1 път . Много се притеснявам. Направо се побърквам ;xx
Пиши ми съобщение ако искаш че тука ще го обърнеме на чат ако тръгна да пиша![]()
Не знам защо толкова се плашите от тези гинеколози. Във Франция,примерно, жените ходят по три пъти в годината. Трябва да си изградите навици да ходите при тези тооолкова страшни доктори още от тая възраст дори видимо да нямате никакъв проблем, просто ей така профилактично.