- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми е "болно" слаба. Помощ? :(!
Ей тъпак, забелязвам специално отношение към мен, което не ми харесва.. ако забелязваш съм писал преди теб.
+1Не можеш да кажеш, че е на 17 и тежи 41 килограма и да очакваш да си я представим някак. Аз също съм на толкова години и тежа 43. Информацията е непълна. Щом нейните родители са безотговорни, говори с твоите. Не оставяй нещата така. Вероятно лечението ще е труден и дълъг процес, подготви се психически за това.
Упражненията няма да и помогнат в момента ами напротив. Само ще се почувства много по-отпаднала от тях и вече никога няма да може да я накараш да прави. След като си активно спортуващ, трябва да знаеш че за да правиш мускулна маса трябва много енергия във вид на протеини. След като тя яде слабо, предполагам изобщо не яде меса и т.н. то няма от къде да си набавя необходимите хранителни вещества, което абсолютно обезмисля идеята на упр. Според мен трябва да се консултира с лекар за създаване на индивидуален хранителен режим.
Много е относителна ситуацията. Можем само да гадаем дали и има нещо. И аз от доста време насам не ям почти нищо, но просто защото не чувствам глад. Като ми се дояде, си ям, но съм изкарвала и целият ден на един сладолед, например. Но факта, че твоето момиче я боли глава, повръща и й се гади хич не звучи добре.
На мен също ми и интересно колко е висока? Аз имам позната на 23г която е 40кг, но нейното си е ген, да не говорим какви огромни количества храна поглъща.![]()
И аз съм ходил с подобни щеки за билярд.![]()
Ако взима успокоителни и от едно хранене й се гади и повръща,значи положението не е никак добро.Щом с техните няма да стане нищо,пробвай се да я убедиш да отиде с теб на лекар.
Момичето е високо около 159. Има проблеми със главата отделно, повръща във смисъл такъв, че е болна нещо и има, но не мога да разбера и аз какво.
Днес си поговорих на бързо със нея, и каза, че след като и минат болките и повръщането.. като цяло всичко. Ще започнем трансформацията!
Купил съм и Мултитабс, и се и ги връща на ръка скоро. Ще почва да яде като хората по множко, ще й кипувам и аз плодове, овес и други полезни храни за да се възстановява добре и да заприлича на едно по хубаво момиче.
Обмислям за нея един малък геинер по половин дози
преди хранене, за да увеличи калорийния баланс и да започне да трупа мазнини.
А със тренировките ще се заема аз, но по нататака.
Благодаря ви на всички, като цяло добри хора сте![]()