- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо много мъже казват, че жените са курви
Излизах с едно момиче, което си има гадже. Естествено не съм я изкарал навънка, за да си приказваме колко й е скучно с нейния. Правим каквото правим, хаххаха. После не съм я търсил, ама тя се връща при гаджето си, пак да се обичат.
Това не е ли курвенско, питам аз? :O
И то не ми се случва за първи път.
Според мен Е! Не може да обичаш накой и да му изневеряваш, защото за да го прави значи нещо и липсва.
А иначе е глупаво мъжете да слагат всички жени под общ знаменател само защото са се опарили от 3-4 жени
Защо си регистрирана 2008, а имаш 5 мнения?
Страдам по несподелената си любов, хахаха, добре, че има жени бол.
Бях забравила паролата си и не влизах много често тук. Сега реших да си разиграя профила малко![]()
Sweet Girl
Ти не си по-малко курвар?
Тя е хитра по-скоро. Яхва дивото,ама си къта питомното...
Пък явно на теб не ти пречи...може би няма и защо.
maDamn
Това не те прави по-различен от нея, тя също взима ,каквото си иска!
maDamn
Granger е права. И тя си намира каквото ѝ трябва, ти също.
А и не се знае какви са им отношенията.
И на мен ми се е случвало в предишна връзка да изневерявам, защото не ми стигаше това, което получавах. Естествено тази връзка не продължи дълго.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
добре че ги има, иначе до сега да сме потънали в морал и чикии
WE ARE NOT ANGELS!
А какво е - масова магистрала , в която всички трябва да се шибат безразборно ли?
България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.
WE ARE NOT ANGELS!