- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо много мъже казват, че жените са курви
Излизах с едно момиче, което си има гадже. Естествено не съм я изкарал навънка, за да си приказваме колко й е скучно с нейния. Правим каквото правим, хаххаха. После не съм я търсил, ама тя се връща при гаджето си, пак да се обичат.
Това не е ли курвенско, питам аз? :O
И то не ми се случва за първи път.
Според мен Е! Не може да обичаш накой и да му изневеряваш, защото за да го прави значи нещо и липсва.
А иначе е глупаво мъжете да слагат всички жени под общ знаменател само защото са се опарили от 3-4 жени
Защо си регистрирана 2008, а имаш 5 мнения?
Страдам по несподелената си любов, хахаха, добре, че има жени бол.
Ти не си по-малко курвар?
Тя е хитра по-скоро. Яхва дивото,ама си къта питомното...
Пък явно на теб не ти пречи...може би няма и защо.
maDamn
Това не те прави по-различен от нея, тя също взима ,каквото си иска!
maDamn
Granger е права. И тя си намира каквото ѝ трябва, ти също.
А и не се знае какви са им отношенията.
И на мен ми се е случвало в предишна връзка да изневерявам, защото не ми стигаше това, което получавах. Естествено тази връзка не продължи дълго.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
добре че ги има, иначе до сега да сме потънали в морал и чикии
WE ARE NOT ANGELS!
А какво е - масова магистрала , в която всички трябва да се шибат безразборно ли?
Курва си е 100%, ама и твоето поведение не е по-добро. Изобщо липсва ви всякакъв сексуален морал - как може да мислите по този егоистичен начин, не знам, жална ни майка българска. А тук, някой каза да не слагаме жените под общ знаменател. Аз ще кажа, че 95% от момичетата и момчетата, които познавам биха и най-вероятно практикуват същите неща, които казва авторът. Дано има и такива, каквито казвате, че съм се отчаял вече - една да намеря - взимам я . Всички сме станали курви малко или много, не ценим секса по достойнство, приема се просто като един начин да постигнеш оргазъм и да си повдигнеш самочувствието. A да оправадаш изневяра с това, че нещо не ти е достигало е като да оправдаваш кражба с това, че нямаш достатъчно пари. Както във втория случай бих посъветвал да си намери друга работа (или изобщо каквато и да е), така в първия - да си намери друг приятел. Но да лъжеш и да се възлолзваш - курва! А някой ми говореше за еволюция, че морала бил отживелица. Значи колкото повече еволюираме, толкова повече се връщаме към маймуните. Започнали сме да мислим като животни. И това ми било прогрес... Да се праскаш под път и над път, защото "си взимаш каквото искаш от живота"... егати живота!
П.П. Извинявам се, че съм толкова нахъсан, ама точно и аз до скоро от една курва си патих, ще прощавате. Дано наистина има останали свестни хора. Амин!
Последно редактирано от procter : 07-13-2013 на 07:06
Много ми е интересно как ги слагате и изчислявате тия проценти,ама айде. Личи ти ,че си афектиран..
maDamn
granger, не е толкова сложно. Примерно познаваш 10 момичета (познаваш го достатъчно добре, за да ти споделят подобни подробности от личния си живот), всяка от които познава още 10. Oт твоите 10 момичета 9 го правят и споделят, че 9 от техните 10 също го правят (естествено трябва да се предвиди и че много хора говорят само празни приказки). От тук насетне е проста аритметика. Такива неща слушам и виждам напоследък, че ако имам жена сигурно няма да я пускам да излиза от вкъщи, нещо ужасно е ... На 26 години съм, видял съм разни неща през това време. А ти на какво мнение си? Разкажи ни за момчетата и момичетата, които ти познаваш.