Здравейте. Момиче на 17 години съм и имам проблем.
Преди повече от година имах силен сърбеж долу както и бяло течение. Отидох на гинеколог, който след прегледа ми заяви, че ми няма нищо. След като бях убедена, че ми има нещо, посетих друг гинеколог, който ми изписа свещички против гъбички. Излекувах се УЖ. Искам да подчертая, че имам добра хигиена, мия се редовно.
След известно време се започна пак. Отново отидох на гинеколог, нямало ми нищо, лекувах се с някакви домашни методи и уж всичко беше добре.
Тогава започнах да водя полов живот. Правя го винаги с предпазни средства и след всеки път се мия. Въпроса е, че това нещо отново е тук. Вече няма безумен сърбеж, а само някакво течение - бяло, биещо понякога към жълто и е много силно преди цикъл. Предположих, че това не е нормално, но гинеколога при който отидох ми каза, че ми е нямало нищо... отново
Въпроса ми е дали е добра идея да използвам същите свещички, които ми бяха предписани преди известно време, защото ми омръзна да си губя времето с тези гинеколози. Не мога да попадна на нито един читав.
Благодаря.