Значиии, тези гъбички са много упорити. Аз имах такъв проблем. И аз пих много лекарства, капсули и какво ли не. Това течение (причинено от гъбичките) се дължи на употреба на антибиотици. Антибиотика отслабва имунната система и затова има течение. Не се мий със какво ли не. Само чиста вода, а понякога отвара от смрадлика (антибактериално е). За сърбежа- натрий се 3-4 пъти със сода бикарбонат и измий. "Нистатин", "Дактакорт" или "Флуцинар"за мазане.
Моят проблем беше премахнат напълно. Само, че след това се случи да правя секс с човека с когото попринцип си правя. Попринцип в началото(като се срещнахме) го правихме без презерватив, но после започнахме със. След като вече моите сърбежи и течения минаха(след доста време откакто се познаваме и го правим), правих секс с него, но без презерватив и познай какво- Всичко на нова сметка. Мъжете са разносители на тези гъбички и затова (макар и да няма видни симптоми), ако имаш или нямаш постоянен секс партньор, трябва и той успоредно да се лекува с теб.
Та както казах антибиотиците го причиняват, затова ако си болна от грип или гинеколога ти предпише антибиотик трябва да пиеш една капсула "кандизол" преди антибиотика и една след него (не знам дали са ти го предписвали, но "кандизол" предпазва от гъбките)
Цитонамазка правиха ли ти. Аз от толкова лекарства и антибиотици не мога да пия абсолютно никакви лекарства и много ми отслабна имунната система. Много са упорити и много пари заминават, но веднъж разкараш ли ги, има начини повече да не се появят