Това, което ти го имаш, и това, което авторката на темата евентуално го има, са различни неща. Не обичам да споря с лекари и хора, които работят в лаборатории. Точно затова предположих, че на авторката може би наистина нищо й няма. Ако все пак е толкова убедена, че страда от някакво заболяване, има три опции: 1. Търси други, по-компетентни доктори; 2. Не прави нищо и чака организмът й да се пребори с "инфекцията"; 3. Лекува се сама (задължително със знанието на родител или настойник, другото е чиста лудост)
От всички опции третата според мен е най-лоша, защото освен, че може нищо да не се получи, може и да си докара нещо друго. Бих препоръчала първото, но на нея като гледам й е писнало от доктори. Тук не вярвам някой да може да й помогне, аз лично не бих се доверила на информация от Интернет (поне не относно здравето ми), защото така много лесно може да си направиш самодиагноза рак, сънна болест, туберкулоза, алцхаймер и какво ли още не.
Когато бях на преглед при гинеколога, изписал ми свещичките, ми каза, че имам точно въпросната Candida.
И аз се бях замислила дали вече ми няма нищо, но въпросното течение се появява абсолютно всеки ден и е бяло, понякога даже жълто - това ме плаши. Организма ми си е горе/долу слабичък - от дете съм податлива на болести, така че нищо чудно да съм ги хванала тея гъбички от някой басейн или нещо такова. Както съм чела, че може от какво ли не да се хванат - тоалетна хартия примерно... не знам.
Всичко си е наред при мен освен това течение. Идея си нямам как да го махна. Ще намаля малко промивките с интимния сапун, както ме посъветвахте, ще го давам само на вода, ще пробвам и със сода бикарбонат.