.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Question Abv.bg "хакване" на парола?

Здравейте!

Извинявам се за баналната тема, но е наистина спешно и незнам къде да попитам!
    Трябва ми паролата на един abv.bg акаунт. Целта ми е просто "отмъщение"!
    Един приятел от училище ми хакна abv-то в което имаше доста важни неща и сега просто искам да му върна жеста!
    Ще се радвам ако някой ми помогне. Ако някой може да хаква ще му дам адреса и той ще ми даде паролата?

Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от stili_4848 Виж мнението
    Здравейте!

Извинявам се за баналната тема, но е наистина спешно и незнам къде да попитам!
    Трябва ми паролата на един abv.bg акаунт. Целта ми е просто "отмъщение"!
    Един приятел от училище ми хакна abv-то в което имаше доста важни неща и сега просто искам да му върна жеста!
    Ще се радвам ако някой ми помогне. Ако някой може да хаква ще му дам адреса и той ще ми даде паролата?

Благодаря предварително!
    Тук помагаме само, ако става въпрос за пари, отмъщението не храни.
    Ще се научиш да не ползваш в нет в училище или поне да го правиш умно, защото никой не ти е хакнал пощата, позволил си го сам.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Тук помагаме само, ако става въпрос за пари, отмъщението не храни.
    Ще се научиш да не ползваш в нет в училище или поне да го правиш умно, защото никой не ти е хакнал пощата, позволил си го сам.
    Грешиш! Отмъщението храни духа. И в училище не използвам пощата си. Предполагам, че е намерил пощата ми чрез фейсбук и е свършил работата вкъщи. Сега ако кажеш, че вината е моя защото имам фейсбук.....

Голям фен Аватара на white knight
    bruteforce но е много бавно
    може и от тайният въпрос и таен отговор ако са глупави
    ако му пратиш hook(keylogger) ще му следиш клавишите но затова той трябва да приеме файл

Цитирай Първоначално написано от white knight Виж мнението
    bruteforce но е много бавно
    може и от тайният въпрос и таен отговор ако са глупави
    ако му пратиш hook(keylogger) ще му следиш клавишите но затова той трябва да приеме файл
    Пробвах с Brutus но ми дава някаква грешка. Може ли да ми обясниш как става това с hook keylogger?

пишиш програма на ц++ която да прихваща натискането на клавиши с hook(буквално преведено кука ) а ако не можеш търсиш в интернет как става или направо готова(търси keylogger)
    после със сокети правиш програмата да ти връща информация на програма сървър която е на твоя комп (ако е от интернет най-вероятно ще е вградено или ще се праща на поща, друга програма, сървър на създателя или по друг начин)
    (до администраторите: това не е хак а просто нож--той е за рязане на масло )

пишиш програма на ц++ която да прихваща натискането на клавиши с hook(буквално преведено кука ) а ако не можеш търсиш в интернет как става или направо готова(търси keylogger)
    после със сокети правиш програмата да ти връща информация на програма сървър която е на твоя комп (ако е от интернет най-вероятно ще е вградено или ще се праща на поща, друга програма, сървър на създателя или по друг начин)
    (до администраторите: това не е хак а просто нож--той е за рязане на масло )
    На Brutus-a ми дава следната грешка:

Engaging target pop3.abv.bg with POP3

До тук е добре. Но после ми пише:

Warning: Too many consecutive auth sequence errors whilst reciving password prompt - Assuming user is invalid
    Abort attack due to invalid user/bad authentication sequence
    Disengaged target pop3.abv.bg elapsed time: 0:00:01 attempts: 5

Username-a е правилен. Немога да разбера защо ми дава това? Пробвах и с друг имейл адрес и става.

с него не работя
    за всеки случай пак провери имейл адреса
    потърсих малко в интернет но открих само това-http://www.ehow.com/how_5516011_use-brutus-password-cracker.html
    ако не стане потърси в интернет за сходни грешки

с него не работя
    потърсих малко в интернет но открих само това-http://www.ehow.com/how_5516011_use-brutus-password-cracker.html
    С abv.bg не ми дава да работя. С mail.bg всичко е наред.

с него не работя
    А може ли да ти дам адреса а ти да ми дадеш паролата? Виждам, че доста навътре с нещата.

ne
    bruteforce които аз правя работят много бавно защото ако паролата е от 10 символа то комбинациите за нея ще са 256 на степен 10 (което е наистина голямо число). Търся по-бързи начини но засега само това съм открил. Сегашните "bruteforce" използват вграден речник като така намалят броя на вазмойните комбинации ( и затова са по-бързи но ако паролата ти е несвързано словосъчетание няма да го открие). Възмойно е комбинациите да се намалят ако се ограничи паролата да e само от цифри и букви -- но пак е 36 на степен 10. Най-вероятно приятеля ти е разбрал паролата след като ти е пратил ".exe" файл и като си го вклиочил той да ти се е записал в "startup" или регистрите и като си влезиш в пощата паролата ти да се е пратила. Възмойно е паролата ти да не е била трудна, да не си имал алтернативен имейл , да са ти били лесни тайния въпрос и отговор(или други ЧОВЕШКИ грешки). Ако не е така значи е открил(или създал) нещо за което не знам.

бтв. abv няма ли защита срещо "bruteforce" или аз бъркам
    (знам че има правописни грешки но това е заради друга клавиатура)

ne
    bruteforce които аз правя работят много бавно защото ако паролата е от 10 символа то комбинациите за нея ще са 256 на степен 10 (което е наистина голямо число). Търся по-бързи начини но засега само това съм открил. Сегашните "bruteforce" използват вграден речник като така намалят броя на вазмойните комбинации ( и затова са по-бързи но ако паролата ти е несвързано словосъчетание няма да го открие). Възмойно е комбинациите да се намалят ако се ограничи паролата да e само от цифри и букви -- но пак е 36 на степен 10. Най-вероятно приятеля ти е разбрал паролата след като ти е пратил ".exe" файл и като си го вклиочил той да ти се е записал в "startup" или регистрите и като си влезиш в пощата паролата ти да се е пратила. Възмойно е паролата ти да не е била трудна, да не си имал алтернативен имейл , да са ти били лесни тайния въпрос и отговор(или други ЧОВЕШКИ грешки). Ако не е така значи е открил(или създал) нещо за което не знам.

бтв. abv няма ли защита срещо "bruteforce" или аз бъркам
    (знам че има правописни грешки но това е заради друга клавиатура)
    Току що проверих за bruteforce защитата и abv-то е наистина защитето срещу подобни атаки. Знаеш ли някакви script-ове или нещо подобно?

Търся по-бързи начини но засега само това съм открил.
    за сега знам само толкова

за сега знам само толкова
    Значи хакването на abv-то отпада. Следващата ми цел е фейсбук-а му.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Имаш някакъв шанс. с KALI Linux

Грешиш! Отмъщението храни духа. И в училище не използвам пощата си. Предполагам, че е намерил пощата ми чрез фейсбук и е свършил работата вкъщи. Сега ако кажеш, че вината е моя защото имам фейсбук.....
    Вината е твоя, не е нужно да ползваш точно мейла, достатъчно си глупав, за да влизаш в училището.

Поне копайте, щом си товарите машините по толкова безсмислен начин.

Вината е твоя, не е нужно да ползваш точно мейла, достатъчно си глупав, за да влизаш в училището.

Пак не си ме разбрал, но няма да се занимавам да ти обяснявам.

ако можех "facebook" щеше да е фалирал а аз щях да живея в доста голяма къща (или доста голям затвор) :Д
    това което казах относно абв става и за facebook
    по-добре да отделиш 2 часа в програмиране от колкото в писане в този сайт (не гледайте че имам толкова мнения 90% от тях са от една програма за спамене (ако нямаше защита щяха да са повече ) )

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    ако можех "facebook" щеше да е фалирал а аз щях да живея в доста голяма къща (или доста голям затвор) :Д
    това което казах относно абв става и за facebook

по-добре да отделиш 2 часа в програмиране от колкото в писане в този сайт (не гледайте че имам толкова мнения 90% от тях са от една програма за спамене (ако нямаше защита щяха да са повече ) )
    Ако искаш по-бързо да ти се извършва bruteforce атаката, земи си 3 видео карти от най-ново поколение, ново дъно и някав 4 ядрен процесор с 8gb ram и някой ssd хард дриск и си ти ....
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

сайта има защита от bruteforce
    има време което трябва да се изчакаш за да могеш да публикуваш пак нещо (ако не греша беше 20 секунди)

Аман от пишман хакери и пишман обясняващи. В абв-то след 5 грешни опита блокира пощата за 5 минути (под блокира разбирайте блокира вашето ип да се опитва да се логне в тази поща). Пробвай с тайния въпрос и отговор (повече хора слагат тъпи въпроси и отговори). Като парола ръчно пробвай ЕГН-то му, година и дата на разждане и такива неща (името на някое гадже, името на домашния любимец, гсм номера му и т.н.). Има достатъчно keyloger-и в нета които може да свалиш (и да си прецакаш windows-a с някой вирус като те гледам колко разбираш) които биха ти свършили работа (и не анвитирусната не може да ви спаси защото има толкова много undetectable и 0-day които никоя антивирусна не ги приема за вирус, че ако го знаехте, щяхте да се притеснявате за сигурността си). Общо взето, не се занимавай с глупости и залягай над учебниците.

Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Аман от пишман хакери и пишман обясняващи. В абв-то след 5 грешни опита блокира пощата за 5 минути (под блокира разбирайте блокира вашето ип да се опитва да се логне в тази поща). Пробвай с тайния въпрос и отговор (повече хора слагат тъпи въпроси и отговори). Като парола ръчно пробвай ЕГН-то му, година и дата на разждане и такива неща (името на някое гадже, името на домашния любимец, гсм номера му и т.н.). Има достатъчно keyloger-и в нета които може да свалиш (и да си прецакаш windows-a с някой вирус като те гледам колко разбираш) които биха ти свършили работа (и не анвитирусната не може да ви спаси защото има толкова много undetectable и 0-day които никоя антивирусна не ги приема за вирус, че ако го знаехте, щяхте да се притеснявате за сигурността си). Общо взето, не се занимавай с глупости и залягай над учебниците.
    Лято е -.-

Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    първо. abv не блокира само твоето ип при 5 грешни опита, не знам кой го измислили но блокира всички
    Второ. Keylogger-а е добра идея стига той да се съгласи да ти приеме файл(koeto е един доста голям минус), а и трябва да си го правиш съм(тези от нета мое да са пълни с хакове за самия "hacker")
    Трето. Няма смисал да се притесняваш за сигурността си, стига да не приемаш файлове от непознати хора(най-вече .exe)

първо. abv не блокира само твоето ип при 5 грешни опита, не знам кой го измислили но блокира всички
    Второ. Keylogger-а е добра идея стига той да се съгласи да ти приеме файл(koeto е един доста голям минус), а и трябва да си го правиш съм(тези от нета мое да са пълни с хакове за самия "hacker")
    Трето. Няма смисал да се притесняваш за сигурността си, стига да не приемаш файлове от непознати хора(най-вече .exe)
    Трябва да разбера паролата на тази поща ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Кажете сериозно някой лесен начин!

Трябва да разбера паролата на тази поща ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Кажете сериозно някой лесен начин!
    Не се отказвай толкова лесно. След няколко дни и без това машината ти, ще става само за отпадъци, няма какво да губиш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си