- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Минало ..
Окей хаха мерси точно ми писа във фейсбук да отида в тях да сме пиели по бира^_^ ох дано се оправим ще пиша като се прибера ,мерси много ще опитам , ужас на 22 съм а пиша в някакви форуми да питам за връзката си тц ,но все пак мерси много ! :* :*
Как мина?![]()
Всичко свърши.![]()
Свърши скандалът или се разделихте?
Разделихме се.
Милата.
Спокойно, в края на краищата нещата ще се подредят по-добре![]()
Ами да предполагам ,явно не е бил за мен ,щом за него е толкова важно миналото ми.Всъщност аз го оставих,защото си позволи много волности ,които няма да търпя от когото и да било ,най-малко от човека ,когото твърди ,че ме обича.
Направо ти съчуствам (я, мъжете можели да съчустват)Адски гадната ситуация...Повечето мъже имат лесно нараняемо самочуствие, а тая случка направо е разбила неговото.Горе главата и следващия.
Момиче, напраЛ си му смазала егото и самочувствието..
Друг е въпроса, че момченцето ти не е ник'ъв "мъж"..
По-добре, че сте се разделили...
Според мен истинският мъж не трябва да гледа какво е било преди, а да направи така, че напред да мислиш само за него..
Но тоз явно е имал нек'ви комплекси.. случва се
Евала, че си го зарязала![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
слабичко от страна на момчето
ама пък щом една група от СЛУЧАЙНИ хора включва трима, с които си спала...
не ми се мисли ХД
пс: сори, четирима :Д
Явно наистина е имал доста комплекси.Беше наистина прекрасен във всяко едно отношение ,честно казано не знам по какъв начин съм му смазала чак толкова егото и самочувствието ,аз дори не съм го познавала тогава ,той започна да си наставя някакви неща с кого съм била спала и какви ли не още глупости ,което ме отблъсна страшно много и нарани защото очаквах повече от него.Да подвела съм го може би по някакъв начин ,но не съм го лъгала ,казах му истината за всичко ,което е било в миналото ми ,той започна с обиди и кавги ,тръгна и да ми посяга ,което просто ме шокира ,не ме удари ,но все пак достатъчно ми беше ,че тръгна да посяга.
Ходиш ли по адреси? Ще си платим.
n00bs
Когато човек прави грешки, е редно да си плати за тях. Както и да е, свършило е вече. Подбирай си по-внимателно компанията.
Щом си е променила начина на живот, значи е преценила, че прави нещо грешно. Да си платиш значи да си понесеш последствията, каквито и да са те. Понякога от малка грешка идват големи последствия. Понякога от голяма грешка няма никакви последствия.
Защо приемате всичко толкова буквално? "Грешка" е доста обширно понятие (за мен поне) и не винаги е противоположното на "правилно". Но последствия има не само от "грешки". Това, което исках да кажа, беше, че не може просто да изтрие миналото си с гумичка (а не е и редно, защото както каза, точно това я е направило човека, който е сега). То все по някакъв начин ще изиграе роля в настоящето или в бъдещето й и ще й се наложи да приеме, че не всички ще си затварят очите за него (каквото и да е било то). А всъщност и никой не е длъжен да го прави.
путьолендия
Когато ти излезе слава на леко момиче, трудно се създава добро впечатление.Това сме го обсъждали с доста мои приятели мъже. Не е хубаво да знаеш, че спиш с момиче, с което са спали повече момчета, това често отблъсква доста мъже и им пречи да те приемат по-сериозно.
Все пак... ако реално имаш сериозни намерения и желание да си само с един човек, ако си се доказала като отговорна, като момиче, което заслужава доверие... не виждам проблем. Щом той не го е приел, е добре, че сте разделени, иначе най-вероятно често щеше да ти го натяква, при положение, че отказва да го приеме, само щяхте да тъпчете на едно място.