Здравейте ,случи ми се нещо много гадно,имам приятел от 4 месеца всичко вървеше нормално,отидохме на море заедно преди с негови приятели бяхме на дискотека и нямаше места ,тогава видях един бивш мой приятел и той ни покани да седнем при него,естествено отидохме бяхме имали връзка преди 2-3 години ,всичко беше отминало ,вечерта вървеше добре,отидохме на плажа бяхме доста хора и не видях кой всъщност е там.Когато седнахме забелязах ,че от около 15 души ,имаше 4 момчета с които съм била ,без да включваме приятеля ми ,цялата изтръпнах и го помолих да си тръгваме.Но той ми каза да останем,било много приятно и забавно,когато едно момиче с което излизах преди ,беше добра приятелка ,но едно от момчетата с които бях имала отношения застана и каза да играем на една игра "Никога не съм" ( за тези които не знаят тази игра - играта е някой казва "Никога не съм пил алкохол " например и всеки който го е правил трябва да пие) ,това момиче въобще не ме харесваше и аз казах ,че не искам да играя ,но приятелят ми отново каза,че ще е забавно ,той си нямаше напредстава ,че моите бивши са там,знаеше само за един.Играта вървеше смешно ,докато не дойде ред ,на онази да пита и тя каза "Никога не съм спала с 3ма от момчетата ,които са тук" ,буквално ми стана лошо ,стоях и не можех да реагирам ,но се направих на луда ,никой не пиеше ,а тя ме гледаше и ми каза "Хайде пий миличка" ,приятелят ми ме погледна ужасено и аз пих .. и тя застана и каза "Хайде,Меги кажи кой е по-добър в леглото" и започна да им изрежда имената ,при което приятелят ми само ме дръпна и ми каза "Тръгвай" ,никога не ме беше гледал така .. когато се прибрахме в хотела,ми каза,че щял да спи в другата стая при приятелите си ,аз се разплаках казах му ,че това е било в миналото ми ,бях на 17-18 бях глупава ,пиех доста алкохол ,излизах с доста момчета ,но това е миналото ми ,всеки има такова ,но той просто излезе,през целия път от морето до София не ми каза нищо,вече 1 седмица мина оттогава ,излизаме но никога не оставаме сами винаги има някого ,а когато го помоля да останем сами ,той все си намира оправдание ,не знам какво да направя