- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Минало ..
Значи ,чак леко момиче не знам не мисля така ,това е било период от около 3-4 години тези момчета,аз с всички от тях съм имала отношения ,просто не приемах секса като нещо толкова важно и да чакам да излизаме 1 месец,че да спя с него.Приемах го като нещо напълно първично и удовлетворяващо ,на 1ве или 2ра среща даваш да те целуне например, а на 5тия ден е лошо да спиш с него и просто се забавлявах ,не приемах мъжете като нещо повече от секс и забавление ,не се влюбвах като повечето момичета на 16-17 влюбени в някого край светът е свършил не могат да живеят без него,никога не съм припадала по мъж и т.н. След гимназията ,работех на морето и просто там прекарах цяло лято с едно момче и тогава се влюбих бяхме заедно почти 2 години и тогава се промених ,след това ми хареса да съм влюбена ,не ми харесва мъжете които правят всичко за мен и са някакви лепки и ми говорят как съм единствена и неповторима и как ме обичали ,на думи не вярвам.Затова никога не им вярвах,но повярвах на това момче прекарахме 2 страхотни години,след това имах още 1 сериозна връзка от около година и половина някъде и след това сегашния или по точно вече бивш.Та мисълта ми беше да правех грешки за период от 15-16 годишна до 19 бях с около 20 момчета с които се чувствах загубена и объркана ,следващите 3 -4 години бях само с 3 момчета,защото ми хареса да се влюбвам,това не ме прави лека,а просто мисля,че хората се променят.![]()
Ами може и така да е ,но пък не е като да знаят всички колко сексуални партньора съм имала единствено аз знам и вече бившият ми приятел,никой не знае колко всъщност са били,момичето от плажа примерно знае за 5 момчета така,че не ме имат за леко момиче абсолютно никой. Всъщност точно обратното ,да може би като бях по малка ,но не за леко момиче ,а повече за несериозно момиче ,което обикаля повече партита .
Грешка е, че не си му казала за това.Просто като си е изградил добро мнение за теб и да научи тези неща...все едно е познавал друг човек.Едва ли ще разбереш какво е чувството.
АХАХАХ значи тя е непоправима курва, която загубила бройката на куровете, които е поела, но той е виновен, че я е зарязал заради това?! Това е прекалено дори за мен![]()
Добре че се е отървал от тебе горкия човек
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Едно е момичето да е имало "богат" опит в безразсъдните си години. Бих го приел. Но ти си изпаднала в ситуация, в която си била "общата". Според мен не можеш да направиш нищо освен да чакаш евентуално да му мине.
Съжалявам ако съм те обидил, но как иначе се събират на едно място няколко момчета, с които си спала?
Не ти чета морал или нещо такова, но според мен фактът, че са били няколко момчета е препятствие пред приятеля ти да ти прости. Но и това моментно честолюбие ще отмине ако държи на теб. В крайна сметка всеки си има минало.
ГОЛЯМ СИ .
Бахти смешните истории , честно. Някои курви може да те защитават , но истината е съвсем друга. Няма мъж/момче/индивид от силния пол, който да остане очарован от големия брой партньори, с които е била преди него приятелката му. Виж , ако си ти индивидът от мъжки пол, нещата са различни. Представи си следното : не си виждала дадено момиче, обаче знаеш , че е спала с 10 момчета. Каква ще си я представиш и какво ще си помислиш за нея - о , тя тази пуска много лесна и е евтина. Което е по-лошо сметни какъв характер имате курвите в масовия случай. А опитай същото с момче, за да видиш разликата. Винаги е било така и винаги ще бъде , така и трябва. Всеки е правил глупости , но и всеки си плаща за тях. Като си евтината в някоя компания , поне не се опитвай да представиш нещата по по-различен начин. Ако се виждате с някого междудругото , няма проблем тогава, ама явно приятелят ти си те е представял малко по-така
Тези момчета не са били от една компания, когато аз съм имала връзки с тях. Те не са се познавали помежду си,когато съм била с тях съм ги запознавала с приятелите си и явно са продължили да поддържат контакт и са в една компания сега или от 2-3 години. Нямам представа ,между другото приятелят ми или по точно бившият приятел постоянно ми звъни и ми се извинява за начина по който реагирал, искал да се съберем и т.н. Винаги съм избягвала да наранявам някого,но си мисля, че трябва малко да го измъча и тогава да се съберем.
Извинявай тогава. Ти си ги събрала... шанс :д
Поизмъчи го. Едва ли и ти умираш от желание да се хвърлиш в прегръдката му след начина, по който те третира.
Хаха да явно аз съм ги събрала.Ами ще го измъча доста защото заминавам след няколко часа за морето ,така че ще имаме и двамата да си помислим добре,какво искаме.Благодаря ти много PinkPant7her и на всички ,които малко или много ми изслушаха глупостите и ми помогнаха.
![]()
Ооо, ахах.![]()
Сериозни цифри има в миналото ти, девойче.
Ако съм на мястото на приятеля ти \бивш в момента\ и тепърва трябва да изтърпя и това да ходиш на море, забрави за случая. За мен виновната си ти и само ти. Него няма за какво да го измъчваш.
Не искам да продължавам от възпитание.![]()
И все пак, ако се обичате, дано се оправите някак !
dgdg
На мен в тази ситуация ми е странно, че не си му казала веднага, че в тази компания има много твои бивши. Това отчасти е довело до конфузната ситуация. Тва естествено не му дава оправдание да реагира така, не е нещо кое знае кво за мен, ама аз лично очаквам прозрачност относно бившите и да знам колко са и кои са.
Засичам отново един много "интересен" феномен. Курвите се подкрепят взаимно.
Ти си курва, за да си по-спокойна ако щеш се наричай леко момиче. Курвите, т.е. ти се раждате такива или живота ви прави такива, или просто така ви харесва, НО СИ ОСТАВАТЕ ТАКИВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. При вас няма начин да се промените. Не може да си спала с 20 момчета и да си втълпяваш, че тва не било нищо, била си малка, не си била намерила точния. Тва са пълни глупости, пък ако почнеш и ти да си вярваш ... лошо. Може да си мислиш, че никой не знае, че си курва, но повярвай ми всеки около теб знае, дори и тези, които не те познават добре. Най-добрата ми приятелка реши да ми сподели, че е била такава, но вече се е променила, абе оправдания и в крайна сметка в момента не я познавам. Поне аз никога не бих искал да ме свързват по какъвто и да е начин с леко момиче. Всеки един мъж, поне не путЮ, а истинки мъж би се срамувал ако приятелката му е като теб. Реакцията на момчето е напълно нормална, ТИ НЕ СИ НОРМАЛНАТА в случая. Живей със себе си, защото друг няма да се излъже за повече от 1 вечер.
Абе, да ти кажа честно и аз няма да остана очарован, ако попадна на място, където ще се съберем 2 карета белот само баджанаци. : )
Тъпа е ситуацията и за теб, въпреки че рано или късно носим отговорността за постъпките си, винаги. От това не можеш да избягаш.
Лошото е, че той е имал една представа за теб, вероятно те е идеализирал и в един момент се оказва, че нещата са малко по-различни. Просто не е бил подготвен, но няма какво да се направи, вече ще те гледа по друг начин, щом е реагирал така...
Това, което трябва да направиш е да бъдеш по-рязка. Кажи му, че съжаляваш за създалата се ситуация, че това е минало, което не можеш да промениш, че ако това, че го обичаш не е достатъчно и т.н (бла бла бла) - просто няма смисъл да продължавате. И топката е в неговото поле. В крайна сметка, няма да се унижаваш, заради някой, който явно не е уверен в себе си и има комплекси, въпреки че едва ли има момче на света, което няма да се позамисли и да се ядоса.
Аз първо ще реагирам емоционално, може да кажа кофти неща, да направя кофти неща, след това ще премисля ситуацията, но ако преценя, че не мога да бъда с това момиче, от ревност или нещо друго...защо да си късам нервите?
Прочетох цялата тема и искам да коментирам друг аспект.
Не си струва да се събирате. Ще се съберете и при всеки убоден момент ще ти напомня каква си, в неговите очи. Най-много да си загубите времето и да се намразите.
Също така той определено не се държи като мъж на място. НатЕгането не е оферта. Казваш, така и така, съжалявам/извинявам се, така и така, това е положението... и предаваш топката в нейното поле. Не звъниш като п'утка да се молиш и да се извиняваш.
Аз мразя да се извинявам. Или си заставаш зад думите и действията, или просто не допускаш да има за какво да се извиняваш.
Определено не бих търпял да ми се правят на ощипани госпожички, когато съм бил в правото си да бъда ядосан/разочарован.
Абе да ви питам на кое число са ви пенсиите, та да ходим за по бачика с боза ?