Значи ,чак леко момиче не знам не мисля така ,това е било период от около 3-4 години тези момчета,аз с всички от тях съм имала отношения ,просто не приемах секса като нещо толкова важно и да чакам да излизаме 1 месец,че да спя с него.Приемах го като нещо напълно първично и удовлетворяващо ,на 1ве или 2ра среща даваш да те целуне например, а на 5тия ден е лошо да спиш с него и просто се забавлявах ,не приемах мъжете като нещо повече от секс и забавление ,не се влюбвах като повечето момичета на 16-17 влюбени в някого край светът е свършил не могат да живеят без него,никога не съм припадала по мъж и т.н. След гимназията ,работех на морето и просто там прекарах цяло лято с едно момче и тогава се влюбих бяхме заедно почти 2 години и тогава се промених ,след това ми хареса да съм влюбена ,не ми харесва мъжете които правят всичко за мен и са някакви лепки и ми говорят как съм единствена и неповторима и как ме обичали ,на думи не вярвам.Затова никога не им вярвах,но повярвах на това момче прекарахме 2 страхотни години,след това имах още 1 сериозна връзка от около година и половина някъде и след това сегашния или по точно вече бивш.Та мисълта ми беше да правех грешки за период от 15-16 годишна до 19 бях с около 20 момчета с които се чувствах загубена и объркана ,следващите 3 -4 години бях само с 3 момчета,защото ми хареса да се влюбвам,това не ме прави лека,а просто мисля,че хората се променят.