Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
А може просто вече да не й е харесвал този начин на живот? Не съм съгласна, че задължително трябва да бъде заклеймяван като грешка (това в общия случай). Вече споменах, че не разбирам авторката защо се срамува от миналото си. И преди това казах, именно това минало я е оформило като личността, която е сега и е много по-достойно да застава смело зад постъпките си, отколкото да накланя глава и да позволява на околните да й насаждат вина.
Разбирам разочарованието на бившия й, почти всеки (и аз като жена включително) би се почувствал кофти от този факт, но да си промениш коренно отношението и да унижаваш заради постъпки от преди години човек, към когото си твърдял, че имаш чувства, е меко казано грозно.
Защо приемате всичко толкова буквално? "Грешка" е доста обширно понятие (за мен поне) и не винаги е противоположното на "правилно". Но последствия има не само от "грешки". Това, което исках да кажа, беше, че не може просто да изтрие миналото си с гумичка (а не е и редно, защото както каза, точно това я е направило човека, който е сега). То все по някакъв начин ще изиграе роля в настоящето или в бъдещето й и ще й се наложи да приеме, че не всички ще си затварят очите за него (каквото и да е било то). А всъщност и никой не е длъжен да го прави.