Ето ти няколко идеи:
1. Научи се да пишеш. Сериозно. По принцип гледам да не се обаждам на тази тема, ама направо получих сърдечен инфаркт, докато четях.
Всъщност това ми е единствената идея. Другото мога да ти обяснявам как ми изглеждат на мен нещата, не знам доколко ще ти помогне.
А, само не разбрах, защо точно трябва да си спираш контактите с 2? Пешо не харесва Тошо вече и затова на Гошо му е забранено да се вижда с него. Моля?!
Та как ми изглежда на мен - ами, 2 обича 1, прави всичко възможно да задържат връзката. 1 обаче или не знае какво иска, или знае, ама не иска да отреже нещата с 2, защото... ами, защото така. Сестричката пък не разбрах как ги скарва? Какво всъщност ще рече "скарва ги"? Аз никога не бих се опитала да скарам сестра ми и приятеля й, след като виждам, че са щастливи заедно. Точно обратното - бих направила всичко възможно да останат заедно. Може би сестра й вижда нещо, което ти не? Единственото, което можеш да направиш, е да поговориш с тая твоя приятелка. Разпитай я, кажи й, че се притесняваш за нея, защото е била щастлива с него, но вече не изглежда така. Примерно. Ти си я познаваш, знаеш как да повдигнеш темата и да я предразположиш за разговор. Сестричката й на колко е? Може би няма да е зле двете да поговорят. Тя дали е забелязала, че точното сестра й е причината за някои от споровете им?
И да, още нещо, което не можах да разбера - ти защо точно искаш да са заедно?