Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa Виж мнението
Вчера се скарахме и той каза, че не идва да ме взима, защото постоянно съм мрънкала и не съм била доволна от нищо, което според мен не е така.
Разковничето е "според мен". А ако е прав? Не, сериозно, защо винаги всички нападат момчето? Аз пък все си мисля, че момичетата са големи лигли, и ми е жал за момчетата. Не казвам, че няма идиоти, ама не са всички такива.
Основните проблеми във всички връзки идват от това, че хората не си говорят. Имам предвид... за истински важните неща. Всеки го е страх, че като се разкрие пред половинката си, той или тя ще си тръгне. И имам чувството, че всеки иска да вземе решенията за връзката (за която са нужни двама души, а не един) сам. Значи хем си нямате доверие, хем твърдите, че връзката ви е много добра, че много обичате човека отсреща, и че не искате да се разделяте. Добре бе, мама му стара, като строите къща върху плаващи пясъци, много ясно, че ще се срути. Какво друго очаквате? Отговорът на всяка една тема, пускана тук, може да се обобщи с: "Поговорете си." Като не иска да ви слуша или да си говори с вас, значи сте изтървали момента. Сори, майна.
Говоря сборно за всички теми, които се пускат тук, не само за тази.
Иначе, разкажете малко за тази инфекция, че всички така пламенно говорите за нея.