- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък му ееее!!!! Какво да правя???
Мили хора кажете какво да правя. С гаджето ми сме заедно от 2 години и много го обичам. От няколко месеца правим секс, но направо нищо не усещам, ама абсолютно нищо. Горе долу по мои преценки му е 11-12 сантиметра дълъг.Той също е на 16. Моля кажете какво да правя? Да го зарежа ли като му е малък или пък да изчакам още 1-2 години с надеждата да му порастне, защото много го обичам и сме от супер много време заедно. Докато му порастне може примерно да си хвана някой само за да ме задоволява. Кажете има ли надежда да му порастне или не.
(((((((((
Хаха,много го обичаш,но ще се чукаш с друг понеже от него нищо не ставаКупи си вибратор,ще го понесе по-леко-предполагам.
трябва да се майтапиш
накарай го да ти купи вибратор?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Сега повечето сигурно ще се изредят да казват колко по - важно е какво можеш да правиш, а не размера.Да, но това важи за по - големи.В твоя случай ... не знам.
Разбирам да му е 7 см да ревеш ама... ;д Емигрирай в някоя африканска страна там почват от 20+ см.![]()
![]()
Даваш му около 5000 лева и си вкарва силикон- сигурен и ефективен начин !
Твоята със сигурност ще порасне още, ако го замениш...!
не вярвам да му порасне кой знае колко за 2-3 години че да те задоволи?
От една страна може и найстина да му порасне, но гаранция - франция.
От друга секса като не върви в една връзка, нищо не върви. Ти ще си незадоволена, от там раздразнителна, от там да стане скандал за най-малката глупост е доста вероятно. Ще станат 1-2-3 скандала, накрая ще ти писне и ще го оставиш. Тоест ако наистина секса не те удовлетворява, по добре го зарежи, от колкото да му изневеряваш, за да се задоволиш сексуално с друг.
В същото време сигурно той пита в друг форум: "Много и е малък мозъка, да изчакам ли 1-2 години да и порасте ?"
Това е истинска любов! Имай в предвид, че това е нещо за което приятелят ти няма вина и най-вероятно доста го тормози,като го зарежеш след две години връзка,защото не ти харесва размера на пениса му, поне не го прави така, че да го смажеш психически за цял живот, просто идея давам!
Току що се сетих че никога не съм си го мерил в ерекция.![]()
Тва, че ти си кофа отдолу, не ти е виновно момчето.
А може и да му е малък, и все пак нямаш оправдение за малоумните си разсъждения.
На него пенисът ще му порасте, но твоят мозък НЕ !!!![]()