.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако го направите като хората, няма да обърнеш внимание на болката.

След като се изходиш и сложите лубрикант, твоята роля е единствено да не се стягаш отзад. Напъваш се все едно отиваш до тоалетна. Понеже не можеш постоянно да се напъваш, поне стой отпусната и не се стягай. Изберете си и поза, в която няма да си стегната (ако си отгоре, например, ще си, ако лежиш по корем, вероятно няма). Неговата роля е да усеща кога се стягаш и да спира движението в тоя момент.

И почнете с пръсти, като постепенно да добавя по един (ползвайте лубрикант). Като стигнете до проникването с член, просто трябва да го направи достатъчно бавно. Може да прави "помпащо" движение с пениса като съвсееем леко увеличава натиска. Достатъчно бавно, че да проникне, да речем, за 3-4 минути. Много плавно. След това още поне 2-3 минути да влиза и излиза бавно, ти сама можеш да му дадеш знак кога да загрубеят нещата.

Ако си възбудена и си се стимулираш отпред, хептем няма да ти направи впечатление болката, ако има такава.

И не са нужни клизми, достатъчно е да минеш през тоалетната по голяма нужда и да се измиеш хубаво. Не знам колко често стават гафовете, но тая процедура ни е опазила.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Котка.
    Според мен по - добре ще е да си направиш клизма, просто ще е по - сигурно.

Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Според мен по - добре ще е да си направиш клизма, просто ще е по - сигурно.
    КОТКА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си