Ами аз нямам особено голям опит в тази сфера и съм пробвала само 2 пъти,но бяха 2 поредни вечери.И аз много време се каних да го направя и си бях приготвила лубрикант,но се случи спонтанно и нямаше друг вид подготовка.Първият път имаше известна болка,но определено не е кой знае какво,а вторият беше супер яко.Пробвай,нищо не губиш...ако не ти хареса,здраве да е
клизмата не е задължителна, аз лично най-много харесвам поза "лъжичка". ако си играе достатъчно с ерогенните ти зони мускулите в ануса ти се разширяват и избутват изпражненията навътре (когато ги стягаш, изкарваш). аз нямам нужда от лубрикант... ако съм достатъчно възбудена навлажняваме с вагиналните течности. още от начало започваме с пениса, а не с пръсти.. бавни съвсем леко натискащи движения... ако примерно те целува и хапе по врата и раменете и си достатъчно възбудена, няма да усетиш болката... тя е минимална... все пак, те съветвам да не го правите много дълго, защото се протрива твърде лесно. (не искаш да го изживяваш) забавлявайте се