- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искате ли да направим форумна атака над раздел Фън
АРЕБЕ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бездарни сте, точно в най-бавноразвиващия се раздел ли решихте....
НЕКА ГИ ЗАЛИЧИМ!!!!!!!!!!!!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Който се включи дейно, ще бъде обявяван за кофаджия и половина!
Само баннатите ще са готини.
какво правим и как атакуваме тези копеленцааааа
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Масажирай им очните ябълки с нокътя на кутрето на крака ти.
Някой да направи скрийншот и се считаме за успешни, щото аз ви считам за успешни, а вие също.
Бъдете готини.
(Мотивиран от релефа)
<3
Само да Ви информирам, че темата Ви цъфти на първа страница в сайта.
Знаеш ли че на Tool - Lateralus, сричките са замислени така, че във всеки ред да са на брой колкото поредният член от редицата на фибоначи?
Индианското ми име е ИнтересенФактЗаПесентаЛат ералусНаТуулСвързанСРедиц атаНаФибоначи
За съжаление swag-ът не е continuous, за да може да се диференцира
Гордея се с вас-.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Хора, имам идея за фън
Искате ли да го превърнем в наша втора кофа?