- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искате ли да направим форумна атака над раздел Фън
Атаката още ли е в сила, викам да се присъединя, хареса ми идеята за кофата, Димитър почваш да ми се издигаш фочите.
БЪРЖЕ ЧЕ SHADOW ПОЧНА ДА ЛОКВА
НАПИРАЙТЕЕЕЕ!!!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нямате ли социален живот![]()
Лол, инфилтрираха ни![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Долните фънаджии и думичка не обелиха, скриха се зад администрацията...
Нема кво да си говорим, пълни минуси
що не мога да поствам теми във фън![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
ахахахахахахахахахах
Бтв, Shadow е най-големият тактик май. Как трие темите и оставя края на преврата![]()
Скъпи muhtesemfan,
Получили сте нарушение в TeenProblem.net.
Причина: Масов спам
-------
-------
Tова нарушение се наказва с 1 точки и може да доведе до ограничен достъп докато не изтече. Сериозни нарушения никога не изтичат.
Оригинално мнение:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...php?p=10798827
feel the music yeah
Поздрави,
Y DU DIS![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Винаги народните будители са били мислени за престъпници и отрепки
ТОВА БЕШЕ ТЯХНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УБИХА ЕДИН ОТ НАС - МЮХТЕТО
ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕМ, КУРВИ
тези фънджии да им го фостата![]()