.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Много я обичам!

Здравейте!
    Нов съм във форума и искам да ми дадете съвет.От 2 седмици харесвам едно момиче,харесвам е слабо казано обичам я плакал съм даже!Но както и да е ,проблема ми е че мисля че не ми обръща никакво внимание!Мисли ме за нейн най добър приятел!Преди няколко дена се бяхме събрали в един приятел,тя пи стоя отгоре ми и даже се целувахме,тя иска да го забравя но аз не мога моля ви дайте ми съвет!И понякой път мисля че ми прави на пук като отива при други момчета и ги прегръща и постоянно гледа изражението ми !
    Последно редактирано от Die alone. : 08-05-2013 на 13:38

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    надали тя има същите чувства към теб ,както ти към нея ,макар че съм СИГУРЕН ,че не я обичаш. От 2 седмици ли се познавате? ;d
    забравяш я тая и си търсиш нова ,която ще ти отвърне на чувствата . Не си губи времето.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Не се познаваме от 2 седмици от 2 седмици имам чувства към нея и да обичам я с цялото си сърце!

Град
    София
    и тя като не те обича кво праим? нещата няма да се променят. почни да си пишеш с други момичета и в скоро време ще я забравиш
    L'homme est n

Не мога същото ми се е случвало ходих с друго момиче но през цялото време обичах друга... не мога.

Искам да чуя мненията на други и ще реша...

Град
    София
    това е единственото решение
    тя те приема като приятел само ,по-приятно ли ще ти е да ти споделя с какви момчета излиза и тн? Щото тя сигурно и не знае ,че я обичаш и си те възприема просто като човек ,на който да споделя.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ндам, кофти тръпка, определно си във friend-зоната, честитка..
    Обясни на мацката как се чувстваш, ако тя не се чувства по същия начин, next..
    Иначе ще ревеш после и ще се ядосваш, като ти обяснява с кой момък к'во е правила..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако тръгнете, във връзката ще има две путки

А путка путка не ебе.

Да но аз съм и малко срамежлив....просто немога всичко което видя свързвам със нея постоянно мисля за нея .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    И аз не мисля,че имаш някакъв шанс.Още повече,ако ходи при други момчета пред теб....егати селянката.Изобщо не се занимавай с нея,ще ти е гадно,но ще мине.

Не мога ..Обичам я ....

ГОВОРИ С НЕЯ! Питай я дали има чувства към теб, само така ще разбереш, дори може да и признаеш първи. Според мен може и да имаш дори и минимален шанс, щом казваш, че ходи при други и ти гледа изражението.. може да иска да те накара да ревнуваш..После кажи какво е станало.

Срамежлив съм.И да прави го за да ревнувам пита ме и аз казах да много ... просто не издържам

хммммм брат яко си го закъсал както каза пича във френд зоната нямаш никакъв шанс :X то си е и тъка де между момче и момиче приятелството е невъзможно ако ти не се беше влюбил в нея тогава щеше да е тя в теб тъй че next ===>>

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Ммммм... В момента си във френд-зоната. (очевидно) Аз предлагам, ако наистина толкова много я обичаш, за 4-5 месеца да ограничиш възможно най-много вижданията си с нея (знам, звучи като много време). Защо?

Сам разбираш, че от френд зоната не се излиза за един ден.След като не се виждате известно време постепено приятелството ви ще изчезне и след това просто почваш отначало.

Естествено успех не гарантирам....не съм някакъв голям играч ( като тоя в поста преди мене ), просто съм забелязал, че разстоянието размива приятелството, следователно те изкарва от френд-зоната.

Хора не мога ... постоянно мисля за нея трябват ми явно още съвети ако не я видя и ден ... полудявам не съм от най романтичните сигурно но просто ... много я обичам...

Еми, човек....Не можеш да излезеш от френд-зоната толкова бързо, колкото ти се иска.Даже и с това, което ти казах не е сигурно, а камо ли изведнъж да стане.Можеш да и признаеш чуствата си - адски лоша идея е, защото
    ако те отреже (много вероятно в момента) шансът ти за по-нататък е стабилно около нулата, а ти не искаш това нали?
    Аз бих постъпил както описах в предишния си пост.И недей да казваш "ти не знаеш колко я обичам".

Само не мога да разбера защо все като се съберем да пием някъде все отгоре ми се качва и почва да ме целува смсл нали има едно поговорка ,,когато алкохолът влиза истината излиза'' .......не мога вече не издържам........

Искам някак си да я накарам да ме хареса или нещо подобно...

НАКАРАЙ Я ДА РЕВНУВА! ДРУГ ИЗПИТАН МЕТОД Е ДА НЕ И ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ! Изведнъж спираш да ходиш при нея, спираш да и говориш и т.н. Ако тя дойте при теб и отново покаже, че иска вниманието ти, значи имаш шанс! ПРОБВАЙ ЕДНО ОТ 2ТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от fckd Виж мнението
    НАКАРАЙ Я ДА РЕВНУВА!
    Айде да не изпадаме в женски номера, а?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Стига с тези игри и дразнения. И какво ще се дразните един друг, ще се задявате с други един пред друг и до къде ще стигнете, знаеш ли? Точно до кривата круша.

Дръж се, като мъж и отиди и поговори с нея. Разберете се кой какво иска и какво очаква. Ако не иска да е с теб, следващата и това е, насила хубост не става. Тя, ако не иска да е с теб, ако искаш се изджаскай с някоя пред нея - кел файда.

бях спрял да и говоря и пак ми обърна внимание но просто незнам чувствам се съсипан ............

Тя е всичко за мен!Има ли някакъв шанс ако ме харесва тя да ми предложи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си