- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много я обичам!
Страх ме е да не каже да си останем само приятели и ще направя някоя глупост тогава...
Аве пич я се стягай. К'во ревеш и се държиш като малка п...а. Ей т'ва не мога да го разбера, глупости щял да прави се едно света свършил.
При положение, че се опитва да те дразни с други момчета, въртейки такива смешни номера, определено не те иска, а само си играе. Ако искаш да си паляк, който разиграва, продължавай да търчиш след нея.
Вече разбирам че любовта е коварно нещо......почвам да намразвам най-добрите си приятели...
От личен опит знам: далеч от очите, далеч от сърцето! Аз също съм попадала във friend-зоната. Също като теб се съсипвах всеки ден и плаках постоянно. Казах му, но нямаше полза. Така че знам какво ти е и те съветвам да не се срещате седмица, две, месец, колкото ти е нужно. Пък и ако започнете връзка, много е вероятно да ти омръзне, колкото и да я обичаш сега. Предполагам, че ако ти е поне приятелка, ще те разбере. Хайде успех![]()
Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 08-06-2013 на 07:34
моето мнение е да я зарежеш тая, щом ти прави напук и ти е кофти, явно е много тъпа ку4к@, за да не ти отвръща
Приятелю,ще те съветвам да ходиш да се разходиш в някоя гора,проучи района и след това jogging няколко пъти седмично,докато не почнем училище.(в случай,че си ученик,де...)Друг вариант е да излизаш с приятели,но не споменавай момичето,а си прекарвайте времето по мъжки,в размисли над ваши си теми.Целта е да не мислиш за нея все пак.Не контактувай с нея известно време,но след това,ако искаш пак си бъдете приятели.И ти бъди там за нея,помагай и.Това момиче,въпреки че не те харесва ще има едно наум за теб,особено след като си и предложил!Кой знае?Може един ден тя да дойде при теб,но не очаквай много!Остави я да продължи,постъпи като мъж!Поне така ще запазиш достойнството си и ще и покажеш,че нейния най-добър приятел не е един пореден кифлоч,а зрял човек,който го е грижа за нея.А момичетата по принцип в тийн възрастта са малко объркани и не знаят какво искат,но с това мъжко поведение,което се надявам да покажеш ще срещнеш момичета...пардон жени,които са умни,решителни,с план в живота и в пъти по-красиви от сегашната ти любов.Успех!!!А,само да кажа,че и аз наскоро преминах през подобна ситуация,но с jogging,приятели и роднини го преодолях и сега гледам само напред.DO THE SAME!!!Ето ти и още един съвет:учи здраво сега,защото по гаджета можеш да ходиш по всяко време,но сега си е време за учене.Подреди приоритетите си,защото сега е по-добре да учиш,да имаш цели за някаква кариера и да ги следваш,защото така може и да гарантираш по-подходяща за теб жена,от по-интелектуално развит социален кръг![]()
Последно редактирано от martin97 : 08-06-2013 на 08:15
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Кажи и го в прав текст, няма право да си играе с теб по този долен начин.В момента си нещо като заместител.
Аз смятам, че нищо не губиш ако й кажеш поне ако те отреже ще знаеш, че нямаш шанс и просто move on
Виж, другите очевидно не забелязаха една маааалка, но толкова значима подробност-след като са катери по главата а другите, тя си обръща, за да види реакцията ти ... очевидно е, че оже би е забелязала нещо или просто иска да ти покаже нещо. Сигурно, че не е толкова лесна или де да знам, но това обръщане е от значение ... Според мен, щом ти погаждатакива номера дори не с забърквайс нея, за да не се окаже трън в гащи ...