- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КОФАДЖИИ
след като се разведе с рибаря
или е толкова долна, че няма да го направи
с което искаш да ни покажеш колко си мъдър и начетен, нали? не се получи
макар че не го осъзнаваш, вътрешно се побъркваш, че постъпи много необмислено и ся гледаш как всички ти го слагат.
не ти завиждам, защото тва са книжовни знания, а и кой даеба го интересуват знанията ти поастрономия икво общо имаха с цялата простотия тук
ех чорапа клюмна
Мисля,че е по-добре да се похвали със знанията си,отколкото да каже " брат,пушихме тревичка,брат в дискотеката полудях"както повечето му връстници.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
виж ся, никой не го ебе за връстници и всякви други изтрещели малцинства, казвам просто че няма на какво да му завидя, по простата причина, че това което е научил е лесно достъпно за всеки един кретеняк и хич не ми е за негово минало и така и така... докато не можете двамата влюбени да ми осмислите лесно разбираемата реч, няма да се опитвам да опростявам още повече.
никъде не съм казала,че му завиждаш.
Имах предвид,че е по-добре да виси из форума и да тролва,вместо да пуши и пие
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
не сме ви забравили трошляци
Скоро и модераторите няма да ви спасят, слуги самозабравени!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.