- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КАКВО ВИ НАПРАВИХМЕ?!?
С какво заслужихме всичко това ? Развалихте ни хубавото разделче, мишки такива ... какво ви пречеше да си стоите в мръсната кофа?Гответе се за скорошна атака!
- лично ваш, вестоносец от фъна
Яж ми гъза и бринг ит он бич
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
globala ще изтрие фън-а като стане шефа на боса на форума.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
WE WILL WIN
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
ше ви изтрепа![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
ей кашон, не ми казвай какво да правя
n00bs
ша ви блазкам главата
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Скоро ще хакнем профилите на всички, които пишат редовно в Кофата.Ще завладеем раздела за отрицателно време.Между другото, имаме много по - добър кандидат за администратор.![]()
А изкаж ли ад ти хагна телевона да ит звани ан важиде като правиж секз за парви пад злед 30 готини?
Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-05-2013 на 15:54
буркан смет зафас фънджии![]()
какви сте ми турчоля фънаджиите
мръсен, продажен фън, умряхте си от страх, като ви убихме началника
схадол е ваша марионетка.
Нищо не можете, нито да пишете забавни неща, нито да тролвате.
Гответе се да направим смешния ви раздел Кофата 2
Можем да вземем жените от фъна за бели робини, мъжете ще им продаваме бъбреците.