.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Question Първият учебен ден

Здравейте,аз съм момче на 13 год и тази година на 15 септември ще започна средното образование.Въпросът ми е трябва да се притеснявам от новата обстановка,новият клас и новите съученици.Тези от вас,които са минали по този път ги моля да ми кажат трябва ли да се притеснявам или не?Благодаря предварително и моля без нападки и подигравки!

Няма за какво да се притесняваш Да, в началото може би ще ти бъде трудно, особено ако не познаваш никой.После ще си намериш приятели и всичко ще е наред А сега не го мисли, изкарай си едно прекрасно лято

Няма за какво да се притесняваш Първите дни ще ти е малко странно, но ще си намериш нови приятели и ще свикнеш. И аз се притеснявах в началото, но няма нищо страшно, споко.

Зависи от какво училище идваш и в какво отиваш. При мен ситуацията беше следната. Аз идвах от гадно квартално даскало, където всички бяха психопати, наркомани и побойници, а отидох в хубава гимназия. Хората в хубавите училища са с малки изключения свестни и добри. Често срещано е випуски с разлика година да излизат заедно и да се сприятеляват, а с тези дори с голяма разлика когато се засечете да пиете биричка заедно и да има голяма приемственост.

В основата на изграждането на отношения е компанийката от випуска и най- вече от класа (ако класът ти са свестни). В класа много често е важен човекът, до когото сядаш първия ден. Има един момент, когато класовете се събират по стаите и хората още не се познават. Когато влезнеш в стаята виждаш цифра хора, от които всеки е насядал на различен чин, блее и всички мълчат. Мини покрай всички, поздрави ги и се запознай с тях. След това седни до някого, а не сам.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    И аз също ще съм осми клас => в гимназия и ми е много интересно сред какви хора ще попадна.
    Не се притеснявай за нищо. Всичко ще е ново, но ще свикнеш.

И аз това ги мисля от 15 юни В пети клас се преместих в ново училище и не беше толкова кофти, колкото си мислех Гадното при мене сега е, че ще уча в частна гимназия и не знам какво да очаквам от хората там - дали ще са сноби или ще се готини и печени ? Не знам ... Е ще ми се наложи да разбера след месец :P Иначе не се притеснявай. Наистина е важно да се запознаеш с хората още в самото началo и да не сядаш сам Ако познаваш някого ще ти е по-добре, но лично аз предпочитах да не познавам хората, въпреки че ме хваща малко страх сега Успех!

Голям фен Аватара на babyy123
    Цитирай Първоначално написано от magcho99 Виж мнението
    И аз това ги мисля от 15 юни В пети клас се преместих в ново училище и не беше толкова кофти, колкото си мислех Гадното при мене сега е, че ще уча в частна гимназия и не знам какво да очаквам от хората там - дали ще са сноби или ще се готини и печени ? Не знам ... Е ще ми се наложи да разбера след месец :P Иначе не се притеснявай. Наистина е важно да се запознаеш с хората още в самото началo и да не сядаш сам Ако познаваш някого ще ти е по-добре, но лично аз предпочитах да не познавам хората, въпреки че ме хваща малко страх сега Успех!
    в коя гимназия ще учиш?

Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
    в коя гимназия ще учиш?
    ЧПГ дружба

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако си извадиш патката пред всички, ще разчупиш обстановката.

^а момичетата какво трябва да показваме?

Цицки, ако са ви пораснали.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    А аз да попитам, от осми клас влиза ли годишния успех в дипломата, или от девети нататък влиза? Да знам дали да се престаравам или не

В дипломата за средно ли? Не.

А ако не са?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    А ако не са?
    Кой каквото има, I guess

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    А ако не са?
    Кофти. Чувал съм, че бозата и царевицата помагат, ама не ги консумирай заедно, да не получиш някое разтройство и първия учебен ден да ти е кафев... буквално

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Кофти. Чувал съм, че бозата и царевицата помагат, ама не ги консумирай заедно, да не получиш някое разтройство и първия учебен ден да ти е кафев... буквално
    Не, не, аз хипотетично говоря. Нямам оплаквания в тази сфера, пък и вече минах осми клас

Само не разбирам как си на 13, а ще си в 8-ми клас???

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bobitowe Виж мнението
    Аз съм на 13 и ще съм в осми клас, така се получава, понеже рожденият ми ден още не е дошъл (13 септември)

Цитирай Първоначално написано от Bobitowe Виж мнението
    eми роден ноември месец и затва

И аз съм на 13 и ще съм 8клас, но имам рд на 22декември. Към автора - разбира се, че не трябва да се притесняваш

И аз ще съм в 8-ми клас :Д Притеснявам се супер много, защото имах проблеми в старото училище :Д Дано успея да си намеря приятели...

Цитирай Първоначално написано от Crazy Kid Виж мнението
    И аз ще съм в 8-ми клас :Д Притеснявам се супер много, защото имах проблеми в старото училище :Д Дано успея да си намеря приятели...
    Ако си в хубаво училище няма да имаш проблем.

Повече от фен
    ^ Ще успееш : )

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от an4oo99 Виж мнението
    Здравейте,аз съм момче на 13 год и тази година на 15 септември ще започна средното образование.Въпросът ми е трябва да се притеснявам от новата обстановка,новият клас и новите съученици.Тези от вас,които са минали по този път ги моля да ми кажат трябва ли да се притеснявам или не?Благодаря предварително и моля без нападки и подигравки!
    И аз бях така миналата година... Виж всички са като теб-ново даскало,нови съученици,нови учители...свикнете си още отначало.. запознай се ако имаш фб-ците им ,за да ти бъде малко по-спокойно и така..ще видиш ,че няма страшно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си