Здравей. и нашите като вашите се преместиха в София и аз нямах друг избор освен да отида с тях. Записаха ме в ЧСОУ "Дрита" ... виж няма какво да те лъжа, училището предлага много възможности, има деца на много богати и деца на средностатистически заможни хора ... мен лично ме приеха много добре, страхотни пичове и много се сближих с всички. ( каза, че си 12ти клас, повярвай ми - тези, които сега също ще са 12ти клас .. класът е от около 9-10 човека, СА НАЙ_СТРАХОТНИТЕ И ЗАБАВНИ ХОРА, които съм срещавала) На мен лично не ми хареса това, че сградата е доста малка, т.е. няма пространство. каквото и да направиш, всичко се разбира ран или късно - казано с една дума ЗАТВОРЕН КОЛЕКТИВ. До 7ми клас най-силно се изучаваше английски език и то на много добро ниво, другите предмети малко ги нямаха за нищо. Като цяло децата не са много амбициозни, но пък ако ти си, ще изпъкнеш и ще станеш любимка. пиши ми на лично ако искаш повече информация за Дрита, с удоволствие ще ти дам препоръки, ако се запишеш там .. !! )))