.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620

имам нов телефон...държах да е с уиндоус фоне 8,за да си я синхронизирам с компа,които също е с уиндоус 8..искам да знам тези които имат телефони с Уин.Фоне 8 като си свържете фейсбук с massaging-a,някои като ви пише чува ли се някакъв звуков сигнал,както е при messenger при android например...ако се чува бихте ли ми казали как да си го направя и аз...как става самото настройване ..
    сори за тъпия проблем,но искам да е като хората всичко ;д
    Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    имам нов телефон...държах да е с уиндоус фоне 8,за да си я синхронизирам с компа,които също е с уиндоус 8..искам да знам тези които имат телефони с Уин.Фоне 8 като си свържете фейсбук с massaging-a,някои като ви пише чува ли се някакъв звуков сигнал,както е при messenger при android например...ако се чува бихте ли ми казали как да си го направя и аз...как става самото настройване ..
    сори за тъпия проблем,но искам да е като хората всичко ;д
    Благодаря предварително
    Аз имам 710 и е със WP7.8.

>искам да знам тези които имат телефони с Уин.Фоне 8 като си свържете фейсбук с massaging-a,някои като ви пише чува ли се някакъв звуков сигнал
    Да чува се ако си включил push notifications.

>ако се чува бихте ли ми казали как да си го направя и аз...как става самото настройване
    За постове, коментари и тем подобни теглиш апликацията Facebook, log in-ваш се и трябва да те пита телефона дали да разреши на апликацията да има push notifications.
    За messaging или през апликацията, или през messenger-a, който имаш. (И двете уведомяват.)
    Имаш Me Tile(аз плочка??) която действа като апликацията обаче според мен не уведомява когато има нещо ново. Трябва сам да си рефрешваш.
    Bloody Ligh7 ... That makes me going on ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си