.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Exclamation Imam problem s bashta mi

Zdr,az sam momche na 15 godini sam. Tatko i maika sa razdeleni i az 6iveq pri tatko, no izobt6o ne se razbirame dvamata. Postoqno mi kazva s koi da izlizam. Nakazva me postoqno za nqkvi drebolii.Primerno onq den me vidq s edin moi priqtel , koito toi ne haresv i me nakaza.Ne mi vqrva za ni6to i ako se sluchi ne6to nikoga ne zastava na moq strana makar az da ne sam vinoven. Minalata godina se sbih s edno momche za6toto toi postoqno me obi6da6e, no nakraq mi omrazna pochnah i az da go obi6dam, no toi me udari i az mu se hvarlih za da se za6titq.Pribiram se ot daskalo i gledam tva momche s ba6ta si u nas da se razpravqt s tatko.I kato obqsnih na tatko kvo e stanalo vmesto da me za6titi toi pochna da me napada pred drugite.Az iskam da se premestq pri maika ,no neznam kak da mu go ka6a.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Айде следващия път да пишеш на кирилица, става ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си