Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
Айде и аз се включваммм.... сега видях в Grabo това http://grabo.bg/bez-akne-0gb5g7 и не знам дали ще помага ,но мисля да пробвам..от 3 години с акне писнааа МИ .. нито garnier ,нито acne out ..kalpazanka ми препоръча едни други неща и сега събирам пари да си ги купя...пробвам с най-простичките лекове : розова вода ,хума ,паста за зъби , бадемово масло... абе моите пъпки са такива ИНАТИИ като мен че просто нямат равна ..та така де , ти каква козметика използваш ?

П.С ходя на козметичка от 2 месеца ,замацва положението за 1 ден ,кожата ми става малко по-добре ,но ОТНОВО с пъпки ..и след 3-4 дена е повече от ужасна... направо ужас...и между другото мисля да почвам хомеопатия ..не знам дали ще помогне ,но аз не съм много търпелива,а трябва 6 месеца да се приема хомеопатията ,за да видиш ефект ..аз не знам дали 1 месец ще издържа с хапченца ,те 6 искат... ии да ,сподели твоето мнение
И аз мисля да пробвам това от Grabo и дано най-после да намеря нещо , което да има ефект , защото всичко друго коетожсъм ползвала е нямало почти никакъв :/ Иначе в момента ползвам Acne Out лосиона ,а преди Garnier Pure Active Oil Control Brusher... но без резултат :/ За моя радост поне имам пъпки само по челото , а не по цялото лице както повечето от приятелките ми Преди около 3 месеца отидох на козметичка за първи път и резултата беше катастрофален .. бях червена като домат не 1/2 дена , а 2 седмици , а пъпките ми станаха още по-зле , кожата ми ли е проблема или съм попаднала на "къдърна " козметичка не знам..