.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Какво да правя?

Така,преди 3 месеца някъде започнах да излизам с едно момиче ,много ни беше хубаво ,разбирахме се идеално ,забавлявахме се заедно,трябваше да заминем заедно за морето да работим.Излизахме от около месец,но се познавахме от доста време ,но не бяхме близки ,прекарвахме си супер ,обаче нейни познати и мой познати явно се знаели и й наговорили,че съм някакъв несериозен и не се задържам с едно момиче и тя почна да се съмнява в мен,давах й поводи ,но просто защото познавам много момичета и излизам с много от тях.Бяхме излезли на заведение с мой приятели и ми се обадиха ,че имах работа и си тръгнах за 1час казах й ,че ще се върна след малко и мой приятел започнал да говори с нея и й обяснил,че наистина я харесвам ,че съм добро момче а у и не знам какво й стана ,тя нещо не е разбрала и си помислила,че съм отишъл при друга и моя авер я залъгва някакви такива неща и започна да ме отбягва и почнахме да се караме доста оставаха 15 дни докато замине за морето и се разделихме ,аз се опитах да оправя нещата ,но тя ме игнорираше и ми каза да я оставя намира.Така и направих заминахме за морето отделно в съвсем различни курорти ,но при мен работата не се получи много,по точно отидох при бившата си приятелка бях там 3 седмици и се прибрах в София ,но почти всяка седмица пътувах за Sunny защото работата ми е такава,че трябва да ходя по клубовете ,но така и не се засякох с това момиче отново.Преди 2 дни видях нейна приятелка и я помолих за номера на Михаела тя ми го даде след 2 дни и ми каза да й се обадя,защото Михаела имала нужда от някой по-добър до нея, но да не съм бил толкова мил ,а да й се дърпам а у някакви такива работи,та обадих се на момичето оказа се ,че и тя е в София имала си приятел ,но нещата били много зле и виждам ,че все още иска да е с мен ,но не съм сигурен как да постъпя,последния път постъпи доста лошо с мен и не ме изслуша ,не искам пак да ме прецака ,защото наистина с нея се стараех да е по-добре,та какво да правя?

Ми според мен прави това, което си правел досега- търси контакта с нея. Ако си упорит, би трябвало да стане. Не и давай поводи да си мисли, че си несериозен. Прави добро впечатление на приятелките и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си