Здравейте, може би темата не е за този раздел, и моля администраторите ако имат нещо против да я преместят.
Приятели, започвам направо!
Имам си сериозна приятелка от 9 месеца и половина, проблема е следния, че тя не се храни здравословно, не се храни както трябва! Ръцете и вече ще се счупят, тежи едва 41 килограма, а е 17 годишна. Не мога да накарам това момиче да се храни както трябва, не мога и не мога! Аз съм активно спортуващо и хубаво момче което се старае да постигне целите си и да е здраво.
А тя? седи по цял ден във тях я излезне някаде един или два пъти със едно момиче, я пуши цигарки.
Стига вече.. аз не мога така, прекрасно и хубаво момиче е, но не мога да я накарам да надигне малко. Голям инат е, кокалите и се виждат.
Днес във 23:00 ми писа смс, че е на успокоителни, от 3 дена не е добре, яде по 1 път, и й се гади, повръща, главоболие.. а преди месец два, имаше начални стадий на гастрит.
Казах и, че ще и запиша на диск упражнения които да прави, но какъв е смисъла след като тя не се храни нормално?
Липсва и много самочувствие, писал съм по много форуми, и се чудя къде да постна още и още, само да се намеря някои свестен човечец, който да ме бутне със едно рамо, като на добър приятел разбирате ме.
Какво да и купя от аптеката за да качи някои друг килограм. 17 годишно красиво момиче, да тежи 40 килограма.. не е нормално, приемаше глюкоза но не и понасяше от тая глюкоза и я повръщаше, дори и вода не пие, положението е много лошо.
Последно редактирано от ivdskh : 08-03-2013 на 21:47