- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наистина ли ???
И цветята хич не са малко.Все пак сме заедно от 2 години и наистина са толкова колкото дни сме били заедно.Не знам от къде е намерил толкова много.Цяла нощ не съм спала и съм броила.
Но все нещо ме човърка, дали ако се съберем това според него значи секс и такива неща?
Последно редактирано от atou : 08-06-2013 на 21:17
Постъпил е глупаво с този си коментар, но постъпките му след това доказват, че е осъзнал грешката си и може би - поучил се от нея. Човек, който се интересува само от секс и разигравки, не би останал цяла нощ пред блока докато не си поговорите и разберете, нито ще ти праща огромни букети. Прости му и му дай още един шанс. Поговорете си и се оправете с този случай с гърдите и всичко ще е ток и жица. Повтори ли се (в което силно се съмнявам) - бий му шута и не се занимавай повече с него.![]()
Ми то ако според него значи секс, а според теб не значи, следователно секс няма как да има.![]()
Днес съм сама вкъщи и преди минутка ми се позвъни пак той е виждам го през терасата и пак носи букет и още нещо, но не виждам тъмно е !!! Да го пусна ли Олелее
Само на мен ли ми е леееко странно, как от 2 ГОДИНИ сте заедно, а ти пищиш като стане въпрос за секс и за пръв път за тези 2 години те е видял гола? Каква е тая връзка?
На всичкото отгоре се карате за някакви пълни глупости.
Не, че 15 години са много, но не ми се струва, че имаш и толкова...
Не разбрах съвсем, но досега не сме се карали и това, че не се ебем (да ме прощаваш) не означава, че нямаме силна психическа връзка заедно, мисля че 15 години са твърде малко за секс а и какво искаш да се разсъбличам от 13 годишна ли,мммм не !И Да не ме е виждал гола даже продължава защото няма да се съблека чисто гола (и без бикини) на 15
Пак промяна в мнението- кажи какво носи освен цветята!![]()
Е още ли го държиш отвън, айде пускай!![]()
кърпа напоена с хлороформ носи
айде пускай човека вече
или му кажи да си ходи, ако не щеш
ама кво го държиш са да виси вънка кат бито куче
Защо ли чета още тази боза? Как само се гаргари с нас и ние четем и пишим тук като луди. ФЕЙК смотан ти въобще знаеш ли колко дни са 2 години и колко цветя са това? Аз лично съм купувал букет от 100 рози и са си доста кг, я се замисли колко са 730 цветя и къв херкулес е този, че ги донесе до вас.
Я СЕ ФАКАЙ
Последно редактирано от alex18 : 08-06-2013 на 22:06
Олеле Боже мислите ли,че ще се занимавам цял ден с някво тролене и ще рева ?Но съм толкова щастлива, че няма да обръщам кой знае колко голямо внимание само 2 уточнения:
1-во не съм казала че сме точно от 2 години казвам го ориентировъчно
2-ро казах прати а не донесе ,донесе ми ги куриер с количка,седят във ваната за да не изсъхнат
Така нека зарежем тъпия ви хейт очевидно не можете да проумеете колко големи джентълмени има все още
Дойде и каза, че много ме обичал и че дори го е срам да ме гледа и докосва после ми подари букета и каза че цветята може и да увяхнат но не иска никога това да се случи с нашата любов
мосле ми даде бонбоните и каза че са сладки но не и колкото мен
и накрая Schliwobeatz позна даде ми медальон-сърце и вътре имаше наша снимка и картичка на която пишеше ,че е за неговата кралица ,при което аз не се сдържах -прегърнах го и го целунах ,по-спокойна и щастлива не съм се чувствала после ме целуна леко и каза,че е късно и трябва да спя и го изпратих!
Мисля че autumn666 която се съмняваше във връзката ни може да си помисли дали това че не се ебем постоянно не е оказало някакво влияние (пак се извинявам за думата) просто ние се обичаме един друг а не секса или там каквото си мислите че трябва да правим за да бъде истинска нашата връзка и съм сигурна че като пораснем достатъчно за секс ще бъде вълшебно !!! Благодаря на тези които ми помогнаха да се справя с проблемите си,че не ме оставиха да извърша нещо за което щях да съжалявам цял живот- а именно да изгубя любовта на живота си !Пожелавам на всички да се чувстват до любимия така както аз се чувствам сега!Поздрави!
Не съм казвала, че е нужно да се ебете на 13 за да имате връзка. Просто според мен в едни отношения трябва да има поне някакъв вид интимност. /не ако сте на 13
Първо, допитваш се в интернет форум какво мисли гаджето ти за еди какво си, а в последствие казваш, че сте заедно от 2 години. Не би ли трябвало да го познаваш достатъчно добре за това време?
И какво за бога правите?
И как момиче, което има 2 годишна ВРЪЗКА с момче, може да се отвращава като някаква монахиня от секса?! Добре, не искаш да го правиш още, това си е твое решение, разбирам. Но се отнасяш точно като дете към тази тема.
Или си на 10, или си фейк.
Първо на 15 съм и не съм фейк и може и аз да не съм се изказала правилно може и ти да не си ме разбрала ,не се отвръщавам от секса даже напротив,но мисля ,че е неморално на 15 та дори и на 16 да се прави таакъв .В отношенията ни има интимност прегръщаме се и се целуваме, но без да се обарваме и пр.
После допитвам се защото нямаше с кого да поговоря а бях отчаяна до толкова че не исках да живея без него защото наистина се обичаме.Познавам го преди така не се е държал обясни ми защо го е направил и е съвсем логично Сега но като си разочарован и не знаеш какво се случва е нормално да се чудиш.
Радвам се, че всичко завърши успешно!
Може да не си готова още за секс, но момчето според мен определено си заслужи една свирка.
Като му дойде времето, а и както казах никога не ми е говорил за секс и, че иска , просто така сме възпитани. Ако много настоява може и да се случат и други работи, но трябва да го усетя отвътре,защото иначе ще си бия главата, че съм направила нещо неморално. Благодаря ти много ! :* Много ни помогна!
Моля! Много щастие!![]()
Секса не е нещо грешно и ненормално и не е нещо "ужасно на тази възраст"...
Според мен няма определена възраст за секс. /не одобрявам в никакъв случай секса между малки деца, които нямат грам сексуална култура и не си знаят анатомията/
Прави се когато си психически и физически готов. Задължително когато си достатъчно образован и знаеш как да се пазиш от нежелана бременност и венерически болести. Както и когато имаш доверие на партньора си.
Важно е когато ти го искаш. Това, че ти не го искаш на 16 не означава, че други не са си намерили някой подходящ и не са се почувствали готови.
Щом така си решила, живота си е твой.
Както и да е. Спирам да пиша по темата. Всичко най-хубаво