- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наистина ли ???
Спокойно имам достатъчно знания,на теория всичко знам, чела съм безброй книги, статии, гледала съм филми,които разказват за болести и предпазване от бременност, искам секс и му вярвам, но просто от малка ми е втълпявано нещо, което трудно може да се пренебрегне.Това е..... как да ти го обясня да ти се яде сладолед по време на диета, нещо такова, знаеш, че го искаш, знаеш, че много хора го ядат ,но ти си на диета и не ти е позволено, а си на диета, защото си много дебел,тоест-прави ти се секс,знаеш, че целия свят го прави,но ти се въздържаш, защото си много млад не е точно не мога да изравня нещата, но така го чувствам.Все повече и повече искам да забравя за морала и го искам и едвам се сдържам, но някак си не ми се струва редно.Не знам дали някой ме разбира,обежденията ми са до голяма степен като на "монахиня"
Всичко най-хубаво и на теб!
Последно редактирано от atou : 08-07-2013 на 06:35
Бих казал , че твоето "гадже" е бил пълен кретен.Никога няма да кажа такова нещо на жена си ... Защото знам какво ще ми каже и какви ще са последствията ... Аз я обичам и ако и кажа нещо подобно никога няма да си го простя дори и да е на друго момиче ... Само глупак може да каже такова нещо ... А ù още си на 15 не си на кой знае колко... даже мисля , че още ти е рано за секс ...но това не е мой проблем ! Ще ти пораснат :P ..
Както казах и аз мисля, че е рано аз съм почти на 16 и мисля, че е нормално след 1-2 години.А до това, че е постъпил като кретен той сам го разбра, но след като ми обясни всичко и се извини и направи толкова много, за да се съберем е грях да го зарежа, при условие колко много го обичам и знам, че и той мен!Държи се супер внимателно,днес сутринта ми донесе закуска вкъщи, която той беше направил! Мисля, че много съжалява и си е взел поука, а това че сега казвам, че е направил разни хубави и мили неща не означава, че през цялото време, през което сме били заедно не е правил така!
Последно редактирано от atou : 08-07-2013 на 09:30