.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на monroe999

Книги на английски

Когато започнахте да четете на английски, с кои книги започнахте? Препоръчайте ми някои по-леки, но не и чак някоя детска.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Аз първоначално пчнах да чета комикси на английски, тъй като бях принуден Иначе една от любимите ми книги е A Million Little Pieces, също и The Catcher in the Rye- те не са лекички.. Впрочем кой клас си?

Ако имаш Android на телефона, може да си инсталираш Wattpad. Има суперски книги на английски. :3

Мега фен Аватара на tori
    ^Аз съм със 10000+ Free ebook reader на таблета и е доста добър. Иначе в момента чета Хари Потър и философския камък и като че ли това ми е първата книга. Можеш и ти да почнеш с нея примерно. Малко ми е кофти, щото трябва да се спирам, да се замислям и после пак да чета ама се свиква сигурно.

Четенето на книги е един от най-добрите варианти да напреднете с езика.За тези, които все още не могат да четат в оригинал препоръчвам да си вземат адаптирани книжки към тяхното ниво.Има за всяко ниво, дори elementary.Може да ги изтеглите от нета или да ги купите от книжарницата.

Донякъде е логично да четете първо по-детски книги, защото те са написани на по-прост език от останалите, така че да може децата, които още не са толкова на "ти" с езика да могат да ги четат. По-късно, като овладеете езика - ще четете по-трудни книги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си