.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Пак за забременяването

Здравейте! Имам въпрос и преди да ме нападнат някои хора ще обясня че съм на 19, но съм спала досега само с едно момче, с което вече скъсахме. С него никога не сме правили секс повече от веднъж за вечерта. Сега обаче има друг,с който най - вероятно скорро ще се стигне дотам и доколкото разбрах от него самия той прави по няколко пъти на нощ. На мен обаче ми е неудобно да го попитам дали може да се забременее ако е свършил веднъж и след това правим пак секс. Не знам какво ще си помисли, а нашите също не мога да питам - никога не са ми обяснвали каквото и да е, това е тема табу вкъщи. Та - може ли всъщност да стане фал от това? Смисъл то нали остава там някаква сперма по него.Не знам не съм наясно ще се радвам да ми обясните.Мерси

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    С презерватив всеки път и край на притесненията.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да, може да стане фал. Не рискувай, за да не ти излезе през носа половият живот.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Когато приятелят ти свърши извън теб, но иска да правите любов отново ще трябва да се изкъпе добре и да уринира, за да не е останало каквото и да е от спермата. Имай напредвид, че има един такъв момент точно преди мъжа да свърши, при който се отделят няколко капки семенна течност и от нея също може да забременееш. Най-добре да не те боли глава използвайте презерватив всеки път, мъжете понякога се отнасят лекомислено към това - "е какво пък толкова","няма какво да се притесняваш" и т.н. но в крайна сметка става въпрос за твоето тяло,за това отстоявай своята позиция. Всичко хубаво ти желая
    When you dream anything can happen.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако е с презерватив няма какво да стане. Ако е без трябва да се измие и да пишка, защото остава някакво количество сперма по каналчетата.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ако е с презерватив няма какво да стане. Ако е без трябва да се измие и да пишка, защото остава някакво количество сперма по каналчетата.
    +1
    Но най-сигурно е с презерватив.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Има какво да стане. Ако струята му е като на пожарникарски кран, може капута да се скъса и пак да е пълна със семе като тиква.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да стане фал но по-добре го правете с презерватив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си