.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Question Срамът към момичетата ...

Здравейте ! Значи винаги съм имал проблем към повечето момичета .. Едно от момичетата много го харесах и сме приятели , но аз искам да сме гаджета ... Там е , че мен ме е срам да и го кажа , повече се страхувам , че може да бъда одрязан и , че трудно ще го преодолея ... Очаквам БАЩА ТИ да напише , че съм женчо и , че не съм никакъв мъж , но срамът си е срам ... Много я харесвам , но не знам как да и го кажа , не знам тя какво изпитва към мен и така ... Смятам да отида и да и купя един букет рози ...
    Моля ви , кажете какво мислите по въпроса .. Ще съм ви благодарен ..
    Тя е на 15 , аз съм на 16 .

Ще добавя . Непрекъснато се навърта около мен , но не знам какво значи това ... Винаги иска да си говорим и винаги сяда до мен ... Често излизам с нейни приятелки и тя винаги ги бута , за да седне до мен .. ( това сега ми направи впечатление )
    Говорих с нейните приятелки , но те само ми се усмихват и не казват нищо , направо се изтрелват и се прибират ...
    Извинявам се за Duble Post-а

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Не прави тази грешка, че после е още по-гадно. Излезте някъде и я понатисни за целувка. И да те отреже, поне ще знаеш, че си опитал.

Един път посегнах да я целуна , тя ми позволи и беше много хубаво и видях , че и на нея и хареса , но ми отговори , че ми позволи да я целуна само защото и е за първи път ..

Ти си мно'о див, бе! Не я слушай к'во ти плямпа! Щом си видял, че й е харесло къде е проблемът?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Срам путки не ебе, that's it, simple as fuck...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Не знам след малко смятам да отида да и купя розите и да отида при нея ... Надявам се , че като за начало 20 рози ще и стигнат ... Готов съм да дам всичко за нея ...

Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Надявам се , че като за начало 20 рози ще и стигнат

Ся заеби розите и всичкото, дето ще даряваш и бягай.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    20 рози? Тебе май те боли главата?!
    Кажи й: А (името й, примерно Мими) Мими, искаш ли да излезнеме в събота (или който и да е ден) да се разходиме, и да ядеме сладолед от еди къде си. Измисли го, излезте само двамата. И действай, целувай, но не по бузката.. айде късмет ^^

Благодаря за коментарите ... Забравих розите .. Попитах я дали ще поиска да излезем на среща след 1 час и тя се съгласи
    Благодаря за помощта

Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Казах й, че ще излезем на среща след 1 час
    Така е по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си