.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 227
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    5 яйца, ти да не си слон? Баща ми яде по три с 2 филийки черен хляб и се наяжда.
    Винаги си правя омлет с 5 яйца, даже не ми стига.И хляб ям.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Така като видях менюто ти са като за хамстер.
    За хамстер или не, не мога да ям повече Лято е, топло е карам на много, много вода и се чувствам много добре

Голям фен
    Град
    София
    Тва с лятото ви е само оправдание! Не могли да ядат... аре, бе, много сте зле! Земете се стегнете, че ми писна да ви гледам кльощавите задници! А, много често по улиците взех да засичам само анорексички, тва никак не е нормално!!!
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на rositzza
    ^ Дори не съм кльощава

Според това приложение: https://play.google.com/store/apps/d...diet.helper_bg без сладкото и напитките приемам 700 и няколко калории,обаче не ми се вярва нещо,сигурно са много повече.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Всъщност има доста скрити калории, зависи от вида и марката на продукта, ако е сготвено зависи от начина и количеството мазнина, никога не е точно. Освен ако не се храним само с пакетирани храни. Други подкрепят тезата, че не е важно колко калории се приемат, ако са от добър източник. И си е така, вместо да изям един шоколад, мога да си хапна кисело мляко с няколко лъжици мед, канела, орехи. Хем ще си угодя за сладичко, хем ще съм яла хубава и полезна храна
    Последно редактирано от Ou7oFmYhEaD : 08-09-2013 на 10:34
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Всъщност има доста скрити калории, зависи от вида и марката на продукта, ако е сготвено зависи от начина и количеството мазнина, никога не е точно. Освен ако не се храним само с пакетирани храни. Други подкрепят тезата, че не е важно колко калории се приемат, ако са от добър източник. И си е така, вместо да изям един шоколад, мога да си хапна кисело мляко с няколко лъжици мед, канела, орехи. Хем ще си угодя за сладичко, хем ще съм яла хубава и полезна храна
    + За заместването на шоколада с киселото мляко с мед,канела,орехи.За другото,в интерес на истината ако се замислим,и това го има.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Това са пълни глупости. Законите на физиката не се променят ,тялото не разчита шоколад или мед канела и орехи,то разчита протеин въглехидрати и мазнини и докато не се научиш да четеш и говориш на неговия език ще си като китаец.

Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Според това приложение: https://play.google.com/store/apps/d...diet.helper_bg без сладкото и напитките приемам 700 и няколко калории,обаче не ми се вярва нещо,сигурно са много повече.

Е...поне има хора, които ядат по-малко калории от мен

700 калории на ден??? Какво горе-долу ядеш, че да са толкова малко

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Еми без сладкото и напитките нормално да са толкова. Добави джънка и ще ти се оформи много по-различно число.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    И нали знаеш, че да ядеш много от нещо пак е вредно, независимо, че говорим за плодове и зеленчуци.
    +1

Аз се храня средно с 500 kcal на ден и а..да ,аз живея в Северна Корея..

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    900 ккал на ден не са достаъчни. Лекари казват че дневен калориен прием под 1000 кара тялото да влезе в т.нар. starvation mode. Препоръчителен минимум е 1200 на ден. Аз приемам средно по 1500-1900.
    За консумация на яйца - лекари и диетолози препоръчват не повече от 4-5 на седмица.
    Последно редактирано от SorrowEyes : 08-11-2013 на 07:53

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Извинявай, ама това за яйцата е отживелица. Преди доста години така се смятало, заради холестерола в жълтъка. Този мит, обаче, отдавна е разбит и се оказва, че можеш да си ядеш яйчица.

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes Виж мнението
    900 ккал на ден не са достаъчни. Лекари казват че дневен калориен прием под 1000 кара тялото да влезе в т.нар. starvation mode. Препоръчителен минимум е 1200 на ден. Аз приемам средно по 1500-1900.
    За консумация на яйца - лекари и диетолози препоръчват не повече от 4-5 на седмица.

Факт, и искам да споделя от личен опит, че и на 800 калории на ден не свалях толкова бързо, колкото на 1200-1300. Просто няма смисъл да се мъчите.

Според калкулатора ми трябват 1650 и мисля, че приемам толкова някъде

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes Виж мнението
    да ги еба в разбирачите
    аз ям по 6 яйца на ден

моят въпрос сигурно ще прозвучи глупав на по-информираните в тази област,но все пак трябва да попитам-ако за да отслабна трябва да приемам да кажем 1300 калории на ден (говоря за отслабване в което не се изтерзаваш с ненужен глад,а просто избягваш отскоците до хладилника,когато ти е скучно и ограничаваш порциите) ,в тези 1300 калории мога ли да си позволя да вмъкна примерно един кроасан или една поничка,които съдържат около 400-500 калории,това ще възпрепятства ли по някакъв начин свалянето,като се има предвид че тези храни са мазни и се водят вредни?мерси предварително

Мега фен
    Не,няма проблем ,стига да се впишеш в тези 1300 калории..Ама те са много малко,за да ги хабиш за глупости..По-скоро месо зеленчуци и малко картоф яйце и зехтин.Тялото ти ще гладува просто за истинска храна,която да не включва само захар транс мазнини. Иначе ,да би отслабнала като си в калориен дефицит.

знам,че са малко като брой,но от опит съм изчислила,че това е идеалното количество за мен,а пък и става въпрос за 1-2 упорити килограма,които натрупах през последния месец от прекаляване със сладолед,сладки коктейли и всякакви такива летни удоволствия,така че се надявам до другата седмица да успея да ги сваля.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    400 калории от кроасан, при нужни 1300? Много е.

^ Mного е, да, защото кроасанът няма да те засити, ще огладнееш много бързо след него и ще компенсираш вероятно с повече калории.
    Да, идеята е да се вместиш в определен калориен лимит, НО като същевременно поддържате някакво ниво на храната. Ти може да ядеш по 1 парче пица и 1 ябълка на ден и пак да отслабваш, но дали даваш всичко необходимо на тялото си (респективно храна за мускулите), така че то да бъде здраво? Или просто слабееш, но само на кантара...

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Извинявай, ама това за яйцата е отживелица. Преди доста години така се смятало, заради холестерола в жълтъка. Този мит, обаче, отдавна е разбит и се оказва, че можеш да си ядеш яйчица.
    Няма за какво да се извиняваш. Информацията идва от трима водещи лекари в областта; 2012 Великобритания.

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    да ги еба в разбирачите
    аз ям по 6 яйца на ден
    Всеки преценява за себе си. Важно е според мен човек да може да направи информиран избор.

Цитирай Първоначално написано от fierainquieta Виж мнението
    моят въпрос сигурно ще прозвучи глупав на по-информираните в тази област,но все пак трябва да попитам-ако за да отслабна трябва да приемам да кажем 1300 калории на ден (говоря за отслабване в което не се изтерзаваш с ненужен глад,а просто избягваш отскоците до хладилника,когато ти е скучно и ограничаваш порциите) ,в тези 1300 калории мога ли да си позволя да вмъкна примерно един кроасан или една поничка,които съдържат около 400-500 калории,това ще възпрепятства ли по някакъв начин свалянето,като се има предвид че тези храни са мазни и се водят вредни?мерси предварително
    Около 3% от калириите в бланасирана диета трябва да идват от високо калорични и мазни храни. Аз лично не бих яла такива всеки ден, дори и в много малки порции. 1-2 пъти в седмицата, ако си позволиш кроасан или поничка и ако си спазваш калорийния лимит, няма да навредят на свалянето изобщо. Мисля, че в един кроасан има по-малко от 500 калории.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си