.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 227
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fevoos Виж мнението
    Някъде четох, че хората прекарват 2 години в изброяване на калории о.О
    Шо речи?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сигурен съм, че сам не си вярваш. =)
    Сигурен съм, че не ви харесва да чувате някои работи.

anonymous708973
    Guest
    Не, не ми харесва някакъв си там да си вярва, че ВСЕКИ човек може да се пристрасти. Някои от нас просто не сме направени от това тесто, дето се вика на село.

При мен няма "след като изпуша Х цигари в рамките на определен период", защото моите периоди са толкова условни, че няма накъде.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не ти харесва, ама е истина, защото никотина се ебава с мозъка ти. Физически. Затова и съществуват пушачи. Но заеби науката, когато някой ми каже, че припалва, си припомням как аз самия съм бил в това положение и как наблюдавах в гимназията как 2/3 от класа ми пропуши така и как наблюдавах как бивши пушачи пропушиха отново така след това. Все същата история и всички казват едно и също.

Просто хората отначало, като не са изпитали зависимостта, дори не вярват в съществуването ѝ. Надценяват себе си и телата си, а не са с нищо по-различни от другите. Но истината е, че много рискуваш, припалвайки и ако спреш да го правиш, тогава наистина, няма как да се пристрастиш.

Реакцията ти е горе-долу същата както тази на всеки "припалващ" на когото го кажа. "Не, при мен е различно, аз съм корав, цигарите са гадни, как ще се пристрастя, никога няма да се пристрастя, ти си луд". Някои ме послушаха, де. Но специално ти, не очаквам дори да се замислиш, поне не на този етап. Това е проповед на "някакъв си там от форум", кво да се замисляш. Така да бъде, пожелавам ти да не ти се наложи да се замислиш по трудния начин.

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Абе ти като я писа цялата тая тъпотия, помисли ли поне малко?
    По темата: приемам доста.
    Амииии...да...помислих. Тва със заплатата е само прадложение, което няма да дискриминира непушачите, които (в повечето случаи, ако не са някви... идиоти с голямо самочувствие) вършат повече работа от пушачите. А иначе останалите неща - учени са в училище, чела съм статии в интернет както и някакви други там медицински сайтове и пр.

А някой знае ли колко калории има вареното жито. Защото неварено има около 330 калории, но като се свари, то поема вода (която няма калории) и не ми се занимава да си правя експерименти и да изчислявам точно...та някой може ли да ми каже...

Аз по принцип гледам да не надвишавам 200... Обаче винаги преди спорт пия някаква енергийна напитка или ям нещо,защото иначе просто не мога нищо да направя..

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Да не надвишаваш 200 ли? Ти какво ядеш?
    Аз приемам от 800 до 1000.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Абе някои хора си мислят, че с едната диета ще оправят нещата. Еми не , трябват си и упражнения. Аз пък виждам често не точно слаби, но отпуснати. А за млади момичета това не е хубаво.
    Другото ми стана интересно как пък авторката реши, че е с наднормено тегло о.О и то по някакви си сайтове, пф.
    За себе си ще кажа, че аз не броя калории. Не ми се занимава. Просто избягвам газирано, боклуци. Гледам да не преяждам, да си хапвам дневно някое друго плодче, пия повечко вода. От време на време правя упражнения, но доста често ходя пеша, качвам стълби. ИЧ не ми дреме за калориите. Притрябвало ми е да ги броя.

Около 1000-1200. Имам дни, в които сигурно стигам и до 1500, но почти винаги са след дни, през които съм яла по-малко. Но не съм си играла да ги броя никога, така че си остава теоретично. c:
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Амиии...... ето примерно меню, но всеки ден ям различни неща в зависимост с това, което намеря в хладилника:

ЗАКУСКА:
    един банан и чаша кафе

няколко часа по-късно - диня, праскова или някакъв там плод, различен от банан

ОБЯД:
    Един голям домат с около 50-60 гр сирене или ако не ми стигне сиренето си слагам хималайска сол. Понякога ям нормално ядене, но пак със салата. Главно ям каквото си сготвя, но просто си слагам в малки чинийки по около 120-150 гр и останалото ми е салата, ако не се наям. А от време на верме ям и по нещо салдко като например една бисквитка или нещо такова.

няколко часа по-късно
    диня... или пак така някакъв плод

ВЕЧЕРЯ:
    Салата. Днес направих грешката да ям много калории - 120 гр макарони с песто дженовезе.

По принцип не ям след 7 часа вечер, а ако ям, то пак е нещо с малко калории -плод, зеленчук без олио или нещо такова.

И така излизат около 900-950, а понякога и 700-800 калории.... Иначе не се лишавам от нищо - ям си сладки неща, чипсове и т.н., но по малко. Иначе сладолед ям почти всеки ден... ама го броя за основно ядене

Днес не съм си брояла калориите, но за закуска нищо не ядох, защото станах към 11 и нещо и започнах директно с обяда, който се състоеше от около 100 гр задушени зеленчуци със малко сметана, 1 малък домат, 1 малко корнишонче и около 30 гр сирене.... Не смятам калориите със онзи сайт мн често, но горе-долу им научих стойностите и този обяд има околоооо.... нз...
    200-200 и нещо калории.
    След това пак огладнях и ядох диня... тя почти няма калории, но да кажем... 60, защото все пак е повече от домата, който има 18 за 100гр.
    След това както казах, направих грешка и ядох макарони с песто дженовезе. Порцията ми беше 120 гр. 380 калории, защото точно този сос е мнооого калоричен. И за целия ден стават за сега...... 250+60+380 = 690 ... пих и кафе с мляко и захар ... 60 калории 750 за целия ден. Не помня дали съм яла някаква малка бисквитка или квадратче шоколад, затова ще кажа, че може и ако не съм сметнала нещо пак да са 900 така че... да кажем, че съм си изяла лимита...
    Ядеш колкото едно средно голямо коте.. Това е като меню на някакъв модел, който пости за голямо ревю и няма сила, която да ме убеди, че се чувстваш добре с толкова малко храна, която се състои главно от плодове. Ами протеини?? Иначе на въпроса ти, аз лично не броя калории, ям умерено каквото ми харесва. Имам късмета да съм с бърз метаболизъм и си позволявам доста сладки неща.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Смятай колко вманиачен трябва да си, че да гледаш постоянно коя храна колко калории има. Аз съм за здравословното хранене, но чак до там не съм стигнала, мога и сама да си преценявам доколко да ям.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Търсих горе-долу, но не намерих подобна тема. Та въпросът - колко калории приемате горе-долу на ден? Аз винаги ям около 900, но гледам да не ям повече от 950... това ми е макса. Та просто ми е интересно при вас как седят нещата.
    Направо с глас се изсмях, като го прочетох. Смяташ ли,че живееш по-здравословно, и поддържаш форма по този начин?? Ако целта ти е да изглеждаш добре физически, трябва да знаеш,че с пресмятането на калории и с толкова малко ядене, и както гледам със страшния ти мързел относно упражненията, най-много да си докараш някоя болест.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Около 1000-1200. Имам дни, в които сигурно стигам и до 1500, но почти винаги са след дни, през които съм яла по-малко. Но не съм си играла да ги броя никога, така че си остава теоретично. c:
    Едит: Опитваме се да ги увеличим до 1500 всеки ден. Много усилия ще коства, но ще ядем повече. Аз и аз обещаваме. Опитвам се да спра да си пропускам закуската, както и да ям повече риба като компенсация за липсата на месо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lqlqla Виж мнението
    с пресмятането на калории и с толкова малко ядене, и както гледам със страшния ти мързел относно упражненията, най-много да си докараш някоя болест.
    така е, ако ядеш като анорексичка и не спортуваш, ще се разболееш, НО ако ядеш като анорексичка и спортуваш, няма опасност със сигурност ...

Аз под 2300-2400 не падам и имам 6 плочки - за сега :Д. Сутрин ям най-много, на обяд намалям порцията, а на вечеря още повече я намалям. През другото време само "junk food", има и дни в които е само плодове. Така че момчета и момичета, това че ядете по 1 семка на ден няма да постигнете някаква фигура, важни са тренировките

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    така е, ако ядеш като анорексичка и не спортуваш, ще се разболееш, НО ако ядеш като анорексичка и спортуваш, няма опасност със сигурност ...
    е, тя по-скоро се опитваше друго да каже... май.

Мега фен
    До сега бях на ниски въглехидрати в почивни+високи в тренировъчни . В дните,които не тренирам имам под 2000 калории (1500-1800) ,а в другите дни стигат 4000-4500.

Мега фен
    PainMonopoly, зависимостите са 2 вида, психическа и физическа.
    Конкретно към никотина физическата зависимост се преодолява за 10 дни. С психическата обаче е друго. Щом за 5 години не е пропушила, най-вероятно няма и да пропуши сериозно, въпрос на навик.
    Казвам го това като човек, които пуши от 13 годишен, в първи курс ги спрях и вече 4 години си пуша само като пия и то по-солидни количества.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    е, тя по-скоро се опитваше друго да каже... май.
    знам , просто прекалено мн се набляга на спорта като единствен фактор, който има значение за фигурата и някои си мислят, че като ядат боклуци и бягат по 10 км всичко ще е ок

то и аз ям боклуци, но поне не живея в заблуда

П.П. Съгласна съм за зависимостта, mind over matter )

Мега фен
    Град
    <3
    Не мога да си представя, че ще седна да си меря сиренето в грамажи, лол. И каквото и да е друго нещо.

Днес (забравих какво ядох за закуска О.о май банан, не помня, беше след нощна смяна)
    аа не! с 10 форнети прегреших, да.
    После ядох овесени ядки с елда, ленено семе и мляко и малко ядки
    Сега си пека 1 картоф на кубченца.

Т'ва колко калории са? пха
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Аз закусвам парче пица, баничка от едни на била , като се прибера към 14.00 , 15.00 ям принцеси или мляко с нескойк или там каквото има, след това вечерям риба, филии с нещо, попара и понякога бисквитки, обикновено ям по няколко така през яденията, но не купени , а домашни е да знам, че пак са калорични , НО ... АЙДЕ колко калории поемам, висока съм 168 и съм към 48 килоограма

Супер фен Аватара на tochko
    2400

Старая се да са около 1000.

Аз се старая да ям около 3000-3200 калории, разделени на 6 яденета.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    Аз закусвам парче пица, баничка от едни на била , като се прибера към 14.00 , 15.00 ям принцеси или мляко с нескойк или там каквото има, след това вечерям риба, филии с нещо, попара и понякога бисквитки, обикновено ям по няколко така през яденията, но не купени , а домашни е да знам, че пак са калорични , НО ... АЙДЕ колко калории поемам, висока съм 168 и съм към 48 килоограма
    Моя грешка, не ям и парче пица и баничка, едно от двете и вечерям или риба или филии или там каквото съм писала , така колко калории поемам

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си