Амиии...... ето примерно меню, но всеки ден ям различни неща в зависимост с това, което намеря в хладилника:
ЗАКУСКА:
един банан и чаша кафе
няколко часа по-късно - диня, праскова или някакъв там плод, различен от банан
ОБЯД:
Един голям домат с около 50-60 гр сирене или ако не ми стигне сиренето си слагам хималайска сол. Понякога ям нормално ядене, но пак със салата. Главно ям каквото си сготвя, но просто си слагам в малки чинийки по около 120-150 гр и останалото ми е салата, ако не се наям. А от време на верме ям и по нещо салдко като например една бисквитка или нещо такова.
няколко часа по-късно
диня... или пак така някакъв плод
ВЕЧЕРЯ:
Салата. Днес направих грешката да ям много калории - 120 гр макарони с песто дженовезе.
По принцип не ям след 7 часа вечер, а ако ям, то пак е нещо с малко калории -плод, зеленчук без олио или нещо такова.
И така излизат около 900-950, а понякога и 700-800 калории.... Иначе не се лишавам от нищо - ям си сладки неща, чипсове и т.н., но по малко. Иначе сладолед ям почти всеки ден... ама го броя за основно ядене
Днес не съм си брояла калориите, но за закуска нищо не ядох, защото станах към 11 и нещо и започнах директно с обяда, който се състоеше от около 100 гр задушени зеленчуци със малко сметана, 1 малък домат, 1 малко корнишонче и около 30 гр сирене.... Не смятам калориите със онзи сайт мн често, но горе-долу им научих стойностите и този обяд има околоооо.... нз...
200-200 и нещо калории.
След това пак огладнях и ядох диня... тя почти няма калории, но да кажем... 60, защото все пак е повече от домата, който има 18 за 100гр.
След това както казах, направих грешка и ядох макарони с песто дженовезе. Порцията ми беше 120 гр. 380 калории, защото точно този сос е мнооого калоричен. И за целия ден стават за сега...... 250+60+380 = 690 ... пих и кафе с мляко и захар ... 60 калории 750 за целия ден. Не помня дали съм яла някаква малка бисквитка или квадратче шоколад, затова ще кажа, че може и ако не съм сметнала нещо пак да са 900 така че... да кажем, че съм си изяла лимита...
Последно редактирано от ellie1398 : 08-06-2013 на 19:07Причина: правописна грешка