.
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    оо аз искам да споделя менюто си, за да видиш колко си ненормална

ЗАКУСКА : кафе + мюсли с кисело мляко, 2 панички / 3-4 сандвича (които от своя страна съдържат краставици, домати, сирене, салам и кетчуп)
    ако съм навън - баничка с айрян и някакви плодчета
    ОБЯД : ако нашите са сготвили нещо поне чиния/паница и половина не ми мърда, ако не са си правя примерно 5 яйчица на очи или по панагюрски, или квото измисля + 3-4 филии хляб + салата + десерт
    ако съм навън - голям дюнер
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА : квото дойде стига да ме наяде
    ВЕЧЕРЯ : общо взето като обяда

понякога ям с още междинни хранения, понякога изпускам следобедната закуска, зависи колко ми се хапва

не се лишавам от нищичко, не съм и дебеланка, ходя си на фитнес 2 пъти седмично, отделно тичам, ако се сетя и така

Еми и аз ям колкото ми се яде, не пропускам нещо, което е сготвено, но през лятото наблягам на салати, защото просто нямам желание да ям големи порции от сготвеното вкъщи. Предпочитам нещо свежо. Никога не седя гладна. Просто гледам да не ям кой знае колко сладки неща както и чипсове или бисквитки от сорта на tuc, а и газирани и безалкохолни напитки не пия - само вода... и без това не съм фен на останалите. Винаги съм се наяждала с малки порции. Имаше един период от 11 до 13 годишна някъде, ядях колкото теб, но сега, като изям същата порция, която преди не ми е стигала, просто ми става лошо. Ям по малко, но често. Не лишавам организма си от нищо, освен вероятно от протеини, защото не обичам много месо, ама ще ям... защото трябва. Иначе нищо не тренирам, в тия жеги никъде не ми се ходи. Нито една от моите приятелки не е навита за фитнес, а сама не искам да ходя. Преди правих едни елементарни третировки, които ги гледах от youtube и възнамерявам от днес да ги продължа, но както казах, те са елементарни, но все пак предполагам са по-добре от абсолютно нищо. Ако има с кого да излизам като стане по-хладно, никога не ползвам градски транспорт (освен като ходя на училище), пък и лятото върте не се диша и затова се придвижвам пеша с бързо темпо (мразя да ходя бавно). Ползвам автобуси в изключително крайни случаи, когато няма как да стигна някъде навреме. Леко се отклоних от темата, но не искам да създам впечатление, че цял ден седя на едно място без да си мръдна задника.
    Последно редактирано от ellie1398 : 08-07-2013 на 11:04

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си