Първоначално написано от BlueRanger Защо като него, а не като мен Защото този рейнджър има сърце!
Първоначално написано от muhtesemfan НЯМА ПЪК ще гледаш анимета,консултирай се с Рагиол*попа на форума* ще ти покаже правилния път Я не ме командвай фъстък! Ще ставам рейнджърка!
Първоначално написано от Smrazqvashta Защото този рейнджър има сърце! А аз имам голям бицепс :S
Първоначално написано от Smrazqvashta Защото този рейнджър има сърце! мерси
Първоначално написано от BlueRanger А аз имам голям бицепс :S Ама той има сърце!
Първоначално написано от RedRanger мерси Няма мерси, ти не гледаш анимета :@
Първоначално написано от RedRanger мерси моля
Първоначално написано от Smrazqvashta Я не ме командвай фъстък! Ще ставам рейнджърка!
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Първоначално написано от muhtesemfan а така ще ме подкрепяш
Първоначално написано от Smrazqvashta а така ще ме подкрепяш видя ли новата анкета,която направих
Хайде с нас на м/ународното турне на Ренджъри, за първи път в България
Първоначално написано от RedRanger Хайде с нас на м/ународното турне на Ренджъри, за първи път в България Първо изгледай bokura ga ita, после прави турнета
Идвам! Ето го моя костюм!
ставаш
Първоначално написано от muhtesemfan видя ли новата анкета,която направих дай линк
Първоначално написано от RedRanger ставаш
Първоначално написано от BlueRanger Първо изгледай bokura ga ita, после прави турнета Ти май си най-силния рейнджър
Първоначално написано от muhtesemfan Ти май си най-силния рейнджър Така е
Първоначално написано от muhtesemfan Ти май си най-силния рейнджър Аз залагам на чАрвения!
Първоначално написано от Smrazqvashta Аз залагам на чАрвения! Ама аз го бия ено ф ено на билярд
Първоначално написано от BlueRanger Ама аз го бия ено ф ено на билярд Ама той има сърце.
;-(
Първоначално написано от Smrazqvashta Ама той има сърце. така е + тва на билярд съм ранг експерт а синия е слаб
Първоначално написано от RedRanger така е + тва на билярд съм ранг експерт а синия е слаб Ок и така да е пак съм по-силен щото гледам анимета
Първоначално написано от RedRanger така е + тва на билярд съм ранг експерт а синия е слаб и скромен!!!!
Правила