- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ренджъри
за кво трябваше да е тая тема пък в кво се превърна![]()
Това са снимки на човешки скелети. Край! Спирам ти наркотиците!
Не мисля така.
Отделно от това скелетите са най-малкия проблем в случая
как са се озовали тия работи в ректума на берта
Е за тва ще питаш Бай Иван. Няма да питам как реши да правиш рентгенови снимки на ректума на кравата.
Трябваше да съм сигурен. Пък и Берта няма нищо против. Виждам, че се чувства като в 'дома при мене.
А Бай Иван да се яви тука незабавно да му видя аз неговата кожа кво е правил на горкото животно(въпреки че няма голямо значение, при положение, че нещата, които аз ще направя ще бъдат много по-страшни от това, което той е направил на горката Берта)
Едва ли тоя 60-годишен педофил е най-доброто попълнение за тийн форум![]()
Да, дядки в тийн форум не са желани.
Дебелата берта съм я сложил в мазътъ да спи. От известно време обаче реве като дивачка. Издава някви странни звуци, които не са присъщи за крава.
Притеснен съм.
Ами ако ме изнасили докато спя??
Може Бай Иван да е до нея. Внимай той да не те изнасили!
Аз бях мъжко, после станах жена и ми присахида патка, е така да си имам.
Само гледай да не направиш Берта на Берт!
Последно редактирано от 8bit : 08-20-2013 на 19:55
ИДВАЙТЕ В ТЕМАТА ЧУКА МИ СЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО ДИМИТРОВО КОТЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :***************
Червената Нинджа я хвана страх, ти искаш аз да се жертвам о.О
Аа не, аз.. глупости
Берта обу огромни ботуши на токчета. Измуча нещо, което приличаше отивам на манаф... трябва ли да се притеснявам
Защо у вас имаш ботуши, които може да ги обуе крава о.О
Е добре, от любопитство тия ботуши да не са едни червени и кожени, щото видях една госпоицъ да клати виме и да вика за фесове
Дай малко коз, че взе да ме пуска от ментето, което ми продаде :@
кво менте бе? Баба знаеш ли тия билки от колко време ги гледа? знаеш ли кво поливане и гледане е падало? ММ? Знаеш ли, че баба стана по-богата от всичките програмисти на света благодарение на едно кило от златната й трева?
А мери джейн. Точно такива са. Берта прилича на госпоицъ бту.
Нали трябва да възбужда девствените мъжаги