RANGERS UNITE едит: 400 мнения
Чупка
Първоначално написано от Vladislav Hellsing Чупка а така скарай им се малко на този едър рогат добитък...
Първоначално написано от Mary_Jane_69 а така скарай им се малко на този едър рогат добитък... ти коя беше ?
Първоначално написано от RedRanger ти коя беше ? maika ti, blion
Първоначално написано от Mary_Jane_69 maika ti, blion айде към кухнята тогава, да ми сготвиш плс
https://www.youtube.com/watch?v=h7eRiAnZt24
къде са всички ((((((
Първоначално написано от RedRanger къде са всички (((((( Ще те удавя в тоалетната чиния.
Я обществена тоалетна!
здраво
Shut your mouth 'cause you're talking too much And I don't give a fuck anyway Everyone is fuckin' with my head now Don't stop fuckin' with my head now You're fuckin' with my fuckin' head now Първоначално написано от ilovedeath А FunkyPie е кенгуру. Първоначално написано от FunkyPie мда,добем добре ще е да го знам
тоест митко
ЗА сега нямам желание да го топя в тоалетната чиния, прескочи го и си избери друг.
тва са митьовски фейк акаунти сто на сто
дае само така ще да е
rise again
dgd.pin4er.
заебахте берта
Първоначално написано от Vladislav Hellsing заебахте берта да всъщност, как е как си и ти, подобри ли се сексуалният ви живот
Първоначално написано от Mary_Jane_69 да всъщност, как е как си и ти, подобри ли се сексуалният ви живот аз съм прекрасно. берта също. сексуалния ни живот винаги си е бил перфе. от известно време нещата СТАВАТ ДИВАШКИ И БУЙЕН. Берта можела да прави и муеко :O
Първоначално написано от Vladislav Hellsing аз съм прекрасно. берта също. сексуалния ни живот винаги си е бил перфе. от известно време нещата СТАВАТ ДИВАШКИ И БУЙЕН. Берта можела да прави и муеко :O FO REAL?
Първоначално написано от Mary_Jane_69 FO REAL? ма да бе, не ми ли вярваш
Ти нали я наеба? Кво ти пука
1 човек , пише от 3 профила. ок.
Правила