- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали още ще ме обича ?
Това лято ходи на гости на братовчет ми в Сандански там не познавах други на моята възраст. Братовчет ми ме "вкара" в неговата компания. Излизахме да играем баскет и там видях 1 друга компания запознах се с някои от тях включително най-умното красиво готино... момиче. И така исках братовчет ми всеки ден да ходим на игрището само и само да играя баскет и да си говоря с нея. Няколко пъти останахме на съме, аз я разпитвах за нея, какво харесва да прави през свободното време, какви хобите и интереси има. След известно време тя започна да се държи доста мило с мен да ме докосва "случайно" до тялото ми, да ми се усмихва и да се смее на тъпотиите ми. Забравих да спомена и възраста ни аз съм 9, а тя 8 клас. Тя до сега не е имала гадже. Та вапросът ми е дали следващият път когато отида там (след 5 или 12 месеца) все още ще испитва дори и малък трепет към мен ???
Абе не знам какво ще иСпитва тя, но мога да си представя какво ще иЗпита госпожата ти по БЕЛ, ако ти прочете някое есе.
За една година я някой иСпита нещо, я не. Като я видиш пак ще разбереш.
Аз мисля, че неПиши ѝ, опознай я повече и реши какво да правиш, ако много я харесваш ѝ признай
![]()
Що не вземеш да и пишеш?
Абе ко ме занимавате с глупости
Ако не контактувате изобщо през това време, няма да иСпита нищо, от личен опит знам. Но ако си пишете през цялото това време, така да се каже да ,,поддържате пламъка'' , може и да иСпита.