Здравейте, искам да задам въпрос които е много обсъждан, а именно как да си хвана приятелка.....
Ще започна с някои факти за мен:Аз съм момче на 15 години и живея в малък град. Докъто не станах на 13 бях абсолиутен дебелак, които не излизаше навън а само учеше и не спортуваше нищо. После пазих диета 1год и 6м и добих нормално тегло. Промених малко вида си (махнах един ужасен бритон). Липсва ми малко самочувствие и дори ми е неудобно да питам за това в тема. Не смятам че съм пораснал чак пък толкова, но определено разсъждавам много по-различно от преди. Като цяло съм висок 165 тежа 56 кг имам известни мускули но работя по въпроса с тялото и се занимавам със силов спорт от 1 година.По ФВС се справям много добре. Не съм някакво богаташче. В ново даскало съм и се запознах с много нови хора и се чувствам по-пълноценен. Това което осна в мен си е че съм по умен от другите и ми викат че зубря а не е така. Стига толкова за мен, а сега към въпроса.
Нямам голям опит с момичетата, но горе долу съм си приказвал с такива и не изпитвам чак "страх" от тях. Виждам че не съм им неприятен, но имам конкуренция. Като цяло ме устройва момиче от 13-15 и тепърва ще идват такива в училище а аз не знам как да им се харесам или да ги разсмея. Моите съученици си нямат гаджета (е само един де) но ме е страх да не закъснея защото има такива в града ми дето ходят с момичета от 5-ти клас. Моля дайте някакви съвети за това как да впечатля някое момиче.
Благодаря предварително, дано да не съм ви отегчил, извинете че нещата са малко разбъркани.
"Това което осна в мен си е че съм по умен от другите и ми викат че зубря а не е така." - Като станете на по 20 и ти работиш за 1500лв., а те за 400, ще ти пука ли?
Относно момичетата.. това е много тъпо, което правиш. Разбирам да си харесваш някое момиче и да се опитваш да я впечатлиш, а не да си хванеш някоя просто за бройката...
Запознай се с някое момиче, излизайте, опознайте се, ако се харесате всичко ще си дойде от само себе си, ако не - значи има нещо по-добро за теб. Не се насилвай...
Това не трябва да ти е като 'фикс идея', нали знаеш? Има ли някое Момиче, което да си харесваш? Това със сигурност си го чувал, но на 15 не е 'задължително' да си имаш гадже. Аз самата преди няколко месеца за първи път имах по-близък контакт с момче. Искам да кажа, че и аз бях така... "Искам гадже, искам гаже....!". Знам какво е и знам, че е досадно да ти се повтаря да не бързаш.
Живей си живота! Запознавай се с нови хора и се забавлявай (дори като почнеш даскало ;дд)
Е какво сериозно като в момента не си харесваш никоя? Поне привличане да имаше към някое момиче.
За сериозна връзка нещата не са толкова лесни. Трябва да внимаваш кой допускаш до себе си за да накрая да не си наранен и да пускаш теми "Kакво стана с момичетата? или Всички жени са курви" Опознай човека, който искаш да е до теб. Виж дали се спогаждате, дали можеш да й имаш доверие, що за човек е и т.н., а за това трябва време. Не можеш да опознаеш някой за месец напр. Не е страшно да си сам, а да си с грешен човек!