.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Според мен ще се зарадва. Лично аз много бих се зарадвала, ако ми подарят кученце^^

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1. Да, ако имам времевата и финансова възможност да го гледам, много бих се зарадвала на едно малко сладко котенце. Т.е. трябва да си наясно, че тя може да го гледа.
    2. Не разбрах: живеете заедно (толкова малки), не си й признал досега чувствата си, гаджета ли се водите или приятели? Ако сте само приятели (засега), защо живеете заедно? АКо сте гаджета, как така чак сега й казваш, че я харесваш?
    3. ИМАШ пари? Даже са ти излишни... Искаш да кажеш майка ти и баща ти имат пари, които са им излишни и ти дават от тях, за да я глезиш и да плащате квартира.

П.П. Не бих била очарована от идеята 14-5 годишната ми дъщеря да живее с момче. Може да си най- свестният, ама е странно от тяхна страна да го приемат толкова добре, все пак са родители, в кръвта им е да се притесняват

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    За да подариш животно, трябва да си абсолютно убеден, че тя го иска и ще се грижи за него.

Тя е първото момиче с което се запознах и учим в едно училище .. И , за да не горим пари аз плащам половината тя също .. Но на мен срамът ми дойде след като си признах чувствата към нея .. Нейни приятелки ми казаха , че тя ме хересва вече е станало 3,4 години и тя като мен , от срам не ми е казала ... И тогава ми направи впечатление , че прави всичко , за да е до мен ... И защото я обичам адски много се опитвам с тези жестове - цветя , животинче и мн. др. да и докажа колко много я обичам ... А за секса я чакам да мине още една година , за всеки случай... За да не изляза после аз виновен за белята

Родителите и ми имат пълно доверие , + тя си отива прес почивните дни при тях , за да ги види .. Тя ми е като сестра аз не бих и направил нещо лошо ... Те и родителите и ме познават отлично .. Парите са отделени специялно за това момиче имам и запазени за всеки слчай ..
    Последно редактирано от Pr0gr3civ3R : 08-08-2013 на 06:41

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не съм специалист по правопис, но твоят ми бърка в здравето!

По темата-моят годеник ми подари зайче още в началото на връзката ни.Малък,бял,пухках сладур,който е най-лудото животно на света,но си го обичам.но първата ми реакция беше "ЕЙ СЕГА ТЕ УбИХ",защото това е голяма отговорност.Да не споменавам,че след като живеем сега вече заедно той отказва да чисти клетката.Ако искаш да подариш нещо такова,трябва да помагаш после и ти в отглеждането.

Аз ще го взема , но напълно ясно казах , че аз ще се грижа за него тя да му се радва , но се колебая между зайче и кученце ?

Мега фен Аватара на 102
    Като съм те прочел.. Нищо не взимай.
    Ако не те бях прочел.. Зайче.

имаш ужасен правопис ...
    1) Не взимай животинче, защото сте малки. Живеете само двамата(което така и не го разбрах), ще ви втръсне да се грижите за животното и става лошо. Някой преди мен го каза, вземи плюшена играчка и шоколад. Това ще достатъчно добър подарък за целта.
    2) Какви точно са ви взаимоотношенията ? И двамата се харесвате от години, живеете заедно ама ти я имаш за сестра ??? За секса: чакай !!

àBEN
    Guest
    Той под сестра имаше предвит толкова близки и че никога не са се разделяли .

Щом опира до това - вземи зайче.

И на мен ми е странно, че на тая възраст живеете заедно, но както и да е.
    Направи ми впечатление и друго, което каза - че заделените пари са за нея, че ти ще се грижиш за животното, което ще й подариш, а тя само да му се радва... Недей от толкова ранна възраст да се поробваш така! Едно е да обичаш човека до себе си и да си готов да направиш всичко за него, съвсем друго е да го издигаш на пиедестал и да му "слугуваш". Внимавай.

П.П. И за да отговоря все пак на поставените въпроси - точно в момента, ако ми бъде подарено животно (дори зайче), ще съм с много смесени чувства. От една страна ще се радвам, защото отдавна искам да си имам животинка, но от друга - живея на квартира, в чужбина, т.е. пътувам редовно, студентка съм, т.е. нямам неограничени средства и като цяло хич няма да е лесно да се грижа за него. Така че такъв подарък бих оценила в дадения момент като недообмислен.
    Последно редактирано от Cооkie : 08-08-2013 на 09:12

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Колебаеш се между зайче и куче? Умолявам те, никога, никога, НИКОГА не си взимай куче. Още по-малко пък да подаряваш.
    То големият подарък малко усмивки , тя ли ще му чисти ? Или ще го храни ?

ЕДИТ : ВЗЕХ И ЗАЙЧЕ И АЗ СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО И ТЯ Е МНОГО ЩАСТЛИВА ! БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Преди 3 месеца подарих животинче на приятеля си, след няколко месеца ще му подаря куче, тъй като чакам да се роди, реално е и подарък за мен, защото живеем задно. Обичам да правя подаръци, но да подаря животинче на човек, който знам, че ще бъде прекрасен стопанин, е едно от най-добрите неща, които мисля, че съм правила.
    Да, ако ми подарят животинче, ще съм безкрайно щастлива. Няма подарък, който може да ме зарадва повече.

Замисли се дали тя ще бъде добър стопанин, това не е четка за коса, за да й го подариш просто така, без да знаеш дали ще получи необходимите грижи, а храната не е единственото нещо, което можеш да дадеш на животно.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Преди 3 месеца подарих животинче на приятеля си, след няколко месеца ще му подаря куче, тъй като чакам да се роди, реално е и подарък за мен, защото живеем задно. Обичам да правя подаръци, но да подаря животинче на човек, който знам, че ще бъде прекрасен стопанин, е едно от най-добрите неща, които мисля, че съм правила.
    Да, ако ми подарят животинче, ще съм безкрайно щастлива. Няма подарък, който може да ме зарадва повече.

Замисли се дали тя ще бъде добър стопанин, това не е четка за коса, за да й го подариш просто така, без да знаеш дали ще получи необходимите грижи, а храната не е единственото нещо, което можеш да дадеш на животно.

Също така е важен и жестът не забравяй ... Бях готов да дам 450 лева за бебе Пикинез ( мини )
    Зайчето е декоративно 260 лв

Град
    на стола
    И какво като си бил готов да дадеш 450 лева за кученце?! Най-прекрасният пич евър ли си?
    Животното не е предмет, драги, не е стока.

Мега фен Аватара на Chacho
    И какво като си бил готов да дадеш 450 лева за кученце?! Най-прекрасният пич евър ли си?
    Животното е не предмет, драги, не е стока.
    Така че 450лв въобще не са оправдани
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    на стола
    АМА ТОЙ ЩЯЛ ДА ДАДЕ 450 ЛЕВА ЗА КУЧЕ, БЕ!
    Хахаха, изроди...

АМА ТОЙ ЩЯЛ ДА ДАДЕ 450 ЛЕВА ЗА КУЧЕ, БЕ!
    Хахаха, изроди...
    ебавам се бе

За куче става. Не мога да разбера тия със зайците.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    на стола
    Аз подарих на приятеля си заек. И какво правим?
    Не харесвам хора, които не оценяват животното като създание, а го приемат като предмет или аксесоар. Не харесвам и хора, които лепят етикети "заек", "куче" или "тигър" на животните.
    И все пак... не ми се изпада в разсъждения в момента, изтрещявайки колко гнусни са хората и прекрасни животните. Само към автора - помисли преди да правиш подобни подаръци.

Аз подарих на приятеля си заек. И какво правим?
    Не гладувате, какво правите...

Pedigree нямах предвит , че съм голям пич след като и взех толкова скъпо животинче ... Просто споделям всичко което се случи и направих ... Вече и го дадох тя в другата стая и го гали , нека му се радва ...
    Само искам да е щастлива ... Когато се усмихва тя се усмихвам и аз .

Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Когато казваш такива неща, омаловажаваш смисъла, който ще влагаш в тях след 10 години.

Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Pedigree нямах предвит , че съм голям пич след като и взех толкова скъпо животинче ... Просто споделям всичко което се случи и направих ... Вече и го дадох тя в другата стая и го гали , нека му се радва ...
    Щом реши да го натъртиш, че и цената да ни съобщиш, аз го приемам леко като похвала, ти си го приемай като споделяне, щом ти харесва, но от такива споделяния лично аз не се впечатлявам някак...

Щом реши да го натъртиш, че и цената да ни съобщиш, аз го приемам леко като похвала, ти си го приемай като споделяне, щом ти харесва, но от такива споделяния лично аз не се впечатлявам някак...
    Искаш ли да те сложим на горещия стол

Град
    на стола
    Не съм убедена дали ми се занимава.

Не съм убедена дали ми се занимава.
    Аре, аре, уредих ти местенце в номинациите, ше те гласуваме. Ти само ше отговаряш пред хората, като ти зададат неудобни въпроси, можеш да ги подминеш или да поизлъжеш, няма да те разберат.

Малко на българска политика заприлича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си