- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към дамите ...
Преди години аз я предложих тази игра в този форон.![]()
Не съм особено активна, за да имам фенове, които да ме изберат чрез анкетата, но ако има желаещи, може и да се позанимавам малко.
Аз имам много фенове, ще ти подаря няколко. И без това ги купувам на мизерните 450лв. парчето
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Как бихте реагирали ако партньора ви подари животинче ? Ще се зарадвам супер много! Особено ако е котенце или кученце <3
Какво бихте казали ? Не знам.. сигурно бих пищяла от радост цяла вечност![]()
И как бихте се почувствали ? Прекрасно.. това да ти подарят друго същество е нещо интересно.
Обаче мисля, че трябва да и подариш нещо НЕживо като плюшена играчка + още нещо.
*сън*
Животни се подаряват само ако си сигурен, че тя ги обича и ще бъде грижлива, както и че има възможност да го гледа, защото едно куче, примерно, си е голям разход.
На мен са ми подарявали животно - заек. Прекрасен е. Как да реагирам, бях ужасно щастлива, защото обожавам животните. Ама в началото имах проблеми вкъщи, защото нашите не са им особени фенове, та от тази страна беше много кофти. Всички свикнаха в крайна сметка и вече всички го обичаме, но заекът е мъничко животинче, подходящо е за апартамент, ако беше куче, нещата щяха да стоят по различен начин.
Та, на такъв подарък бих се зарадвала, да, но в случай, че живея самостоятелно и вкъщи няма хора, които не са привърженици на животните, защото аз трябва да се съобразя с тях и да не им създавам неудобства.
А, да, и още нещо, трябва да бъдеш убеден, че човекът, на когото ще подаряваш животно, не е алергичен към него. Аз, например, съм алергична към заека ми, даже ми е докарвал доста сериозен пристъп.
И какво като е зайче? Зайчетата също имат нужда от грижа. Трябва да им чистиш клетката, да ги храниш, да им даваш прясна вода 2-3-4 пъти дневно, да го пускаш да се движи, а не да стои затворено в клетката, да го гушкаш, да се занимаваш с него. Зайчетата също боледуват - когато се случи, трябва да потърсиш адекватна помощ. Живо същество е, независимо, че се наяжда с малко, то също трябва да бъде обгрижвано както трябва.
стига да съм намекнала по някакъв начин , че искам домашен любимец ще се зарадвам , но не и да се чудя какво да ти кажа и къде да го дяна , като съм алергична , а ти не си знаел . хубаво , взимаш някакво пухкаво животинче , но трябва да помислиш след първоначалната вълна на радост , дали после момичето ще има възможност да отгледа животинчето и да продължи да му се радва , без да й се налага да се кара с техните , че то е подарък и не може да го върне.
Удачният вариант в твоя случай с цялата тази сигурност, която казваш, че имаш в нея и в това, че тя иска и може да се грижи за него е следният: излизате заедно, водиш я в зоомагазин, примерно ''виж какво съм ти харесал, напомня ми на теб бла бла бла...'' разходете се обсъдете всичко и като премине еуфорията и радостта се връщате в магазина и го купуваш, след като тя го е харесала и обмислила, че е готова. Ето - готово. Един прекрасен подарък, който след това няма да се превърне в проблем, щото не си преценил правилно.
Моят заек също е декоративен и струваше около 50лв.Какво е това чудо за 260Онемях.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
като цяло е ужасно да се търгува с животинчета...
И моят беше толкоз заедно с клетката.За 260 лв трябва да е някаква комбинация от заек и тигър.Иначе грижите за заека са много.Трябва да се къпе редовно, да се почиства клетката поне 2 пъти в седмицата, да се купува много храна, защото тези животни винаги мелят нещо, да не говорим за повредите по мебелите и кабелите.Голяма отговорност е.
Не знам . Беше от по-скъпите породи ...
А някой не ме разбраха правилно , всички ли си мислите , че не мога да се грижа за една пухкава топка ???
цял живот съм имал кучета и котки .. Знам много добре какво да го правя ...
http://img10.grad.bg/photos/p_20130803_090756_76116.jpg
Точно така изглежда , породата мисля , че не се отглежда в България ...
http://grad.bg/files/obiavi/photos/p...90823_7797.jpg
Последно редактирано от Pr0gr3civ3R : 08-09-2013 на 05:40
Само един въпрос - откъде купи кучето?
(може и да си казал, ама мен ме мързи да чета цялата тема)
Хора, недейте така, моля ви.
Не е добра идея да се мокри зайчето, поне не цялото. Кожата им е чувствителна на влагата, а космената им покривка изсъхва трудно. Използвайте сухи шампоани по-добре, да не говорим и колко крехки са зайците, колко плашливи сърчица имат и как стресът е пагубен за тях.
Аз не го къпя , взел съм му нещо като шампоан . След като го намажеш хубаво след 10 минути изсъхва ... Казаха ми , че тялото му може да се мокри съвсем лекичко , с възможно най-слабата струя вода ...
Аз го къпя на няколко месеца с вода - лапичките и коремчето леко. То реално да се намокри цялото и водата да стигне до кожата е много трудно, козината предпазва.
През останалото време използвам сух шампоан.
И все пак не получих отговор откъде си купил кучето?
А, ок, грешно съм прочела явно, съжалявам. :Д
http://www.dianavet.com/
Купих го от тук
Гр. Варна , кв. Аспарухово , ул . Моряшка ( 18 -мисля )
Много зависи от човека , аз лично бих се зарадвала ужасно много :3
Разсъждавам си просто.
А на теб само пари са ти в главата, не е хубаво така още от малък.
Купих Pr0gr3civ3R за 500 леа и две ракии.
Ши го харесат ли коврите?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.