.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Мега фен Аватара на Chacho
    Не буквално
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не буквално
    В този смисъл също !

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Ще се зарадвам.Лично аз.Ако твоята приятелка може да гледа животни,харесва животни и така нататък,вземи й.Ще бъде хубав подарък.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Куче не бих подарил , не са ми и подарявали. Трябва да си сигурен , че приятелката ти може да се грижи за него , но пак бих избрал друго. Нещо , на което би се зарадвала и което няма да изисква грижи. Виж , котка е друго нещо - и да и подариш, може просто да я хвърли на боклука

Котка НИКОГА !!! Ще издере всичко и както сме на квартира ...

Аз лично бих се зарадвала много особено ако е някое мъниче. И точните ми думи биха биле: Олеле колко е сладко и мъничко, също като теб.

Естествено след това едно голямо благодаря последвано с целувка и прегръдка, измисляне на хубаво име на животинчето и всеки следващ път щом го погледна ще ми напомня за човека, който ми го е подарил и ще си го обичам наистина много, защото ще ми е подарък от човек, който много обичам

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Бих помислила,че е много сладко от негова страна.Ако е малко пък още по-добре. Бих се зарадвала да имам нещо от него.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си