- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към дамите ...
Не буквално
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще се зарадвам.Лично аз.Ако твоята приятелка може да гледа животни,харесва животни и така нататък,вземи й.Ще бъде хубав подарък.![]()
Куче не бих подарил , не са ми и подарявали. Трябва да си сигурен , че приятелката ти може да се грижи за него , но пак бих избрал друго. Нещо , на което би се зарадвала и което няма да изисква грижи. Виж , котка е друго нещо - и да и подариш, може просто да я хвърли на боклука
Котка НИКОГА !!! Ще издере всичко и както сме на квартира ...
Аз лично бих се зарадвала много особено ако е някое мъниче. И точните ми думи биха биле: Олеле колко е сладко и мъничко, също като теб.
Естествено след това едно голямо благодаря последвано с целувка и прегръдка, измисляне на хубаво име на животинчето и всеки следващ път щом го погледна ще ми напомня за човека, който ми го е подарил и ще си го обичам наистина много, защото ще ми е подарък от човек, който много обичам![]()
Бих помислила,че е много сладко от негова страна.Ако е малко пък още по-добре.Бих се зарадвала да имам нещо от него.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!