Е, добре де, ти за подаръка ли ни питаш или за връзката си? Или и за двете? Може и аз да съм лудата, ама не схванах.
1) За животинчето - аз също обичам животните. Много. Бих била извън себе си от щастие, ако някой ми подари животинче. Но... винаги има едно "но". Ако семейството ми имаше възможността и пространството за гледане на животинче, досега да сме си взели. Но понякога не всичко е такова каквото изглежда. Може да имаш пари за първите една, две години... Ами после? Представи си, че парите свършат или се наложи да ги използваш за нещо много по-наложително, като операция, не дай Боже. Тогава животинчето остава на заден план, ще страда и то, и вие. Нещо по-малко, но със също толкова голяма стойност за нея, също би ѝ харесало.
2) За връзката ви... Ти вече си ѝ признал. Не можах обаче да разбера дали и тя има чувства към теб. Дали ти го е казвала. Ако е така, според мен всичко е наред. Все пак щом живеете заедно (което е малко странно) и се познавате толкова добре, можете да седнете, да преглътнете срамежливостта си и да си поговорите. За секса... когато му дойде времето, ще го усетиш. Тя също. Все пак зависи от нея - дали е готова и т.н. Ако се съберете, изчакай да мине малко време, седнете и поговорете. За това се изисква търпение и доверие, което ще изградите във връзката си.