.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ЦИСТИТ

ЦИСТИТ

Днес бях на излседвания и се оказа ,че имам цистит.Изписа ми антибиотик:ФЛЕКСИД.Имах оплаквания:често ходене до тоалетна и две седмици след това нормална урина и като се избърша на салфетката бледо розово.
    КАЗАХА МИ да не пия кафе,газирано,да не ям кулбас и солени неща.А и да не правя секс,докато не ми свършат хапчетата 7 дни.
    Вие какво мислите ще се оправя ли за 7 дни ?????????????

Голям проблем , малко време
    Според мен това е съвсем малко време , не знам дали ще можеш да се оправиш за 168 часа .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Юхууу, бая са те засили с левофлоксацин. Още след втория прием на АБ симптомите ще изчезнат.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

и аз не знам ,а ако ми изчезне бледо розовото мога ли да си правя секс с презарвтив

По-добре да ти мине напълно за по-сигурно ..

оффффффффффффффффффффффф ;(

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Прави каквото искаш, като толкова те сърби. Имаш сиво между ушите, използвай го по предназначение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Както каза kalpazanka
    Ти правиш каквото си искаш това е просто съвет, но може да е и за добро

ще си изпия хапчетата и ще видим какво ще стане ако се чувствам добре тогава .... иначе не

УсПеХ

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Дали?

7 дена не можеш да си държиш краката затворени ли? Не ни реви тогава по темите, че имаш цистит, след като сама не се пазиш.
    +1
    Търпи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си