- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Одобрявате ли
публик снимки=снимки по тзитзи or интернет-неандерталци
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Някои хора го слагат заради роднини, които са надалеч.
Други просто го правят, за да покажат, че са хипермегаблабла социални и са "готини".
Одобрявам, не ми пречи. Даже обичам да разглеждам (нормални) снимки на такива събития.
*сън*
Честно казано ми е все тая, но е излишна цялата тая показност.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не трябва да се прекалява. Няма фб (изтрих го). А бебе никога не бих сложила, иначе от някакъв бал бих.
Свагайте снимки на които сте много хора и избягвайте снимките да ви стоят без да са скрити за неприятелите и ... внимавайте кой примета за прятел.
За важните моменти като сватби, рождени дни, ново бебе и т.н. е напълно нормално и очаквано да се сложи някоя друга снимка, нали все пак тва е целта на фейса.
АМА!
Много ми е ретардирало като някой индивид ходи на екскурзия и качи 50-100-200 снимки на дръвчета, сгради, цветя и картини от 50 възможни ъгъла. Никой не ги гледа, никой не се интересува от тези снимки, а те просто ги качват.
Или някакви шафрантии, които имат по 200 снимки на себе си, 300 снимки 'с приятели', повечето от които е виждала веднъж в живота си, 100 снимки 'с гажиту', като създава наново този албум по няколко пъти годишно и 50 снимки на корицата, където естествено е същата шафрантия.
Или същия тип шафрантии, които слагат своя снимка за корица. 10/10 егоцентризъм. Имаш себе си на профилната снимка, за кво слагаш себе си и на кавъра.
Или индивидите, които качват своя снимка и тагват 50 човека на нея за коментари и харесвания.
Или хилави момченца, които са ходили 2 месеца на фитнес и показват плочки пред огледалото.
Аушвиц за тея.
/rant off
Много мразя като качват такива снимки.
Обикновено са много изтупани.
Добавил съм ги във фейсбук да слагат снимки по цици и да мастурбирам, а не да ме затормозяват с дълги панталони и прилежност.
Чак ми се догажда.
Бати тъпото поколение.
Чалгари.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.