.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на kosder
    публик снимки=снимки по тзитзи or интернет-неандерталци
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Някои хора го слагат заради роднини, които са надалеч.
    Други просто го правят, за да покажат, че са хипермегаблабла социални и са "готини".
    Одобрявам, не ми пречи. Даже обичам да разглеждам (нормални) снимки на такива събития.
    *сън*

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Честно казано ми е все тая, но е излишна цялата тая показност.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Голям фен Аватара на shusha
    Не трябва да се прекалява. Няма фб (изтрих го). А бебе никога не бих сложила, иначе от някакъв бал бих.
    Свагайте снимки на които сте много хора и избягвайте снимките да ви стоят без да са скрити за неприятелите и ... внимавайте кой примета за прятел.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    За важните моменти като сватби, рождени дни, ново бебе и т.н. е напълно нормално и очаквано да се сложи някоя друга снимка, нали все пак тва е целта на фейса.

АМА!

Много ми е ретардирало като някой индивид ходи на екскурзия и качи 50-100-200 снимки на дръвчета, сгради, цветя и картини от 50 възможни ъгъла. Никой не ги гледа, никой не се интересува от тези снимки, а те просто ги качват.

Или някакви шафрантии, които имат по 200 снимки на себе си, 300 снимки 'с приятели', повечето от които е виждала веднъж в живота си, 100 снимки 'с гажиту', като създава наново този албум по няколко пъти годишно и 50 снимки на корицата, където естествено е същата шафрантия.

Или същия тип шафрантии, които слагат своя снимка за корица. 10/10 егоцентризъм. Имаш себе си на профилната снимка, за кво слагаш себе си и на кавъра.

Или индивидите, които качват своя снимка и тагват 50 човека на нея за коментари и харесвания.

Или хилави момченца, които са ходили 2 месеца на фитнес и показват плочки пред огледалото.

Аушвиц за тея.

/rant off

Мега фен Аватара на Chacho
    Много мразя като качват такива снимки.
    Обикновено са много изтупани.
    Добавил съм ги във фейсбук да слагат снимки по цици и да мастурбирам, а не да ме затормозяват с дълги панталони и прилежност.
    Чак ми се догажда.
    Бати тъпото поколение.
    Чалгари.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    #

Повече от фен Аватара на jasmins
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Много ми е ретардирало като някой индивид ходи на екскурзия и качи 50-100-200 снимки на дръвчета, сгради, цветя и картини от 50 възможни ъгъла. Никой не ги гледа, никой не се интересува от тези снимки, а те просто ги качват.

Или някакви шафрантии, които имат по 200 снимки на себе си, 300 снимки 'с приятели', повечето от които е виждала веднъж в живота си, 100 снимки 'с гажиту', като създава наново този албум по няколко пъти годишно и 50 снимки на корицата, където естествено е същата шафрантия.

Или същия тип шафрантии, които слагат своя снимка за корица. 10/10 егоцентризъм. Имаш себе си на профилната снимка, за кво слагаш себе си и на кавъра.

Или индивидите, които качват своя снимка и тагват 50 човека на нея за коментари и харесвания.

Или хилави момченца, които са ходили 2 месеца на фитнес и показват плочки пред огледалото.

Аушвиц за тея.

/rant off
    Отново успя да ме разсмееш..аз пък на такива индивиди много им се радвам
    jasmer

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението

Аз пък много се кефя да разглеждам такива снимки, особено като са от места, на които не съм била и са снимани кадърно. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си